Useita vaaratilanteita Kehä III:lla ja Länsiväylällä: Autojen tuulilasit hajonneet sillalta pudotetuista esineistä − "Voi aiheuttaa vakavia vammoja"

Useiden autojen tuulilasit ovat hajonneet liikenneväylien silloilta heitettyjen esineiden voimasta, kertoo Länsi-Uudenmaan poliisi. Tapaukset ovat sattuneet kuluvalla viikolla Kehä III:lla ja Länsiväylällä Espoossa, eikä tekijöiden henkilöllisyys ole tiedossa.

Poliisin mukaan ainakin yksi tuulilasin hajottaneista esineistä on ollut lumi- tai jääpallo. Poliisi muistuttaa tiedotteessaan, että vastaavasta touhusta voi olla vakavia seurauksia.

− Auton kuljettaja saattaa pelästyä tapahtumaa niin, että aiheuttaa vahinkoa itselleen tai muille tielläliikkujille. Rikkoutunut tuulilasi voi myös aiheuttaa autossa matkustaville vakavia vammoja, kertoo rikoskomisario Katja Rekola

Vaikka tekoon syyllistynyt olisi alle 15-vuotias, eli hän ei ole rikosoikeudellisessa vastuussa teostaan, voi hänelle aiheutua velvollisuus korvata aiheutuneet vahingot, poliisi muistuttaa.

Katso myös video huhtikuulta 2019 vastaavanlaisesta tilanteesta Helsingin Laajasalossa:

0:27

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja