Urmas Viilunk hurmasi upealla oopperatulkinnallaan – harjoittelu esitystä varten sai huvittavan käänteen: "Kotona kävi sitten ilmi, että..."

2:49
Urmas Viilunk esitti tajunnanräjäyttävän lauluesityksen – oletko jo kuullut tämän tulkinnan?

Mikko Töyssyn tulkinta Nessun Dormasta Putouksen suorassa lähetyksessä sai runsaasti kiitosta.

Näyttelijä Mikko Töyssyn luoma sketsihahmo Urmas Viilunk löi katsojat ällikällä lauantaina 29. helmikuuta, kun hahmo esitti yllättäen Putouksen omassa Talent-osiossa upean tulkinnan Puccinin kuuluisasta oopperakappaleesta Nessun Dorma

Upea suoritus yllätti katsojansa toden teolla, sillä kyseessä oli Urmas Viilunkin karaoke-esitys. Töyssy pohtii, että hänet tuntevat tuskin yllättyivät siitä, että Urmaksen salainen talentti oli laulaminen. 

– Vaikka toki tätä biisiä nyt ei ehkä kukaan osannut odottaa, Töyssy miettii. 

Esityksen jälkeen katsojien keskuudessa on pohdittu runsaasti sitä, lauloiko Töyssy tilanteessa todella itse. Näyttelijä katkaisee nyt huhuilta siivet. 

– Olen kuullut huhua, että tästä on ollut epäselvyyksiä. Mutta joo, kyllä mä sen sitten lauloin. Kyllä sitä täällä reenattiin viikon verran. 

Töyssy kertoo muun muassa kuunnelleensa Nessun Dormaa ahkerasti viikon ajan ennen lauantaista esitystä. Tähän osaan harjoittelua pääsivät myös ulkopuoliset ihmiset tahtomattaan. 

– Luulin, että mulla on semmoiset  vastamelukuulokkeet, jotka peittää metelin, myös ulospäin. Luukutin sitä Nessun Dormaa tuossa junassa yksi päivä kun menin kotiin Tampereella, täydessä junassa silloin neljän aikaan, Töyssy kertoo. 

Koska näyttelijä luuli, etteivät kuulokkeet päästä läpi hänen kuuntelemansa musiikin ääniä, hän ei himmaillut volyymien tasossa kappaletta kuunnellessaan yhä uudestaan ja uudestaan. Totuus paljastui kuitenkin toiseksi hänen päästessään viimein perille kotiinsa. 

– Kotona kävi sitten ilmi, että miksi kuuntelet noin lujaa, kun se musa kuului täysiä niistä läpi. Tajusin, että se on kaikunut siellä junassa ja mä siellä kuuntelin sitä toistolla. Niin se on varmaan ollut himpun verran absurdia, näyttelijä nauraa. 

– Suomalainenhan on sellainen, ettei se tule sanomaan, että anteeksi, sulla on kuulokkeet vähän lujalla. Ehkä se ajattelee niiun, että kyllä sitten kotona joku sanoo sille ja sitten sitä hävettää. 

Töyssyn sketsihahmo Urmas Viilunk kilpailee sketsihahmokilpailun voitosta Putouksen finaalissa. 

Putouksen finaali lauantaina MTV3-kanavalla kello 19.30!

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja