Urheilutoimittaja Teemu Niikko tuli jälleen isäksi – sai kolme tytärtä neljässä vuodessa

Teemu Niikon perhettä siunattiin pienellä ihmeellä. 

MTV Urheilun toimituspäällikkö ja Liiga-isäntä Teemu Niikko on tullut kolmannen kerran isäksi. Pieni tytär syntyi viime torstaina 17. joulukuuta. 

Niikko kertoo, että perheen 2- ja 4-vuotiaat tyttäret olivat into piukeina uudesta tulokkaasta. 

– He antoivat hänelle pupun lahjaksi. Myös vauva toi synnytyssairaalasta kotiin tullessa pienet yllätykset tytöille. He ovat haltioissaan pikkusiskosta ja odottavat, kuka saa milloinkin pitää häntä sylissään, Niikko kertoo.

"Kovia tyyppejä"

Niikko on parhaillaan isyyslomalla, mutta hän aikoo palata töihin tammikuussa. 

– Aion pitää loput isyyslomasta sitten, kun vaimoni palaa töihin. Hienoa, kun myös iseille annetaan tällainen mahdollisuus tukea näin myös äitiä. On mukavaa, kun saan isyyslomalla viettää entistä tiiviimmin aikaa vauvan kanssa ja tutustua häneen entistä paremmin. 

Synnytys meni Niikon mukaan hyvin, ja isä sai olla mukana tärkeällä hetkellä.

Kolmatta kertaa synnytyksessä mukana ollut Niikko sanoo, että sairaalakokemus ei juuri poikennut aiemmista, vaikka koronavirus jyllääkin. Käytävillä oleskelua tuli kuitenkin välttää ja aikaa vietettiin perhehuoneessa. Myös ruoat tuotiin huoneeseen.

– Luulen, että hoitohenkilökunta on joutunut kokemaan suurimmat muutokset. Ei voi muuta kuin nostaa heille hattua. Heistä ei paistanut väsymys läpi, vaikka takana on rankka vuosi, Niikko kiittelee. 

Erityiskiitoksen hän haluaa antaa lääkärinä työskentelevälle vaimolleen. 

– Miehenä vetää hiljaiseksi, mitä naiset käyvät läpi. Naiset ovat kyllä kovia tyyppejä.

Joulun Niikko aikoo viettää ensimmäistä kertaa vain kotiporukalla. Yleensä he ovat viettäneet joulua isolla poppoolla. 

– Meillä menee varmasti joulu tutustuessa tähän pieneen ihmeeseen. Vaikka kulunut vuosi on ollut maailmanlaajuisesti raskas, meillä se päättyi kuitenkin hyvin, Niikko hymähtää onnellisen kuuloisena ja viittaa tyttäreensä. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja