Upea Sara La Fountain: Tämä kohtalokas maailmantähti inspiroi minua

Vuoden 2012 parhaimmaksi naispukeutujaksi äänestetty kuvankaunis Sara La Fountain paljastaa panostaneensa juhlatapahtumassa näyttäviin kynsiin. Inspiraation La Fountain sai kohtalokkaalta kaunottarelta Lana Del Reylta.

Hyvän, maukkaan ja kauniin ruoan puolestapuhuja Sara La Fountain, 31, hehkui ja säteili vuoden 2012 Elle Style Awards -muotigaalassa. Kokkina ja televisiokasvona tunnettu La Fountain kertoo panostaneensa erikoisella tavalla upeaan lookiinsa:

– Kerrankin laitoin itselleni kynnet! Koska kokkaan niin paljon, en yleensä panosta kynsilakkoihin. Sain vision beigeihin kynsiini upealta Lana De Reylta, La Fountain kuvailee.

Beiget, vaaleat nudet kynnet ovatkin suosittuja syksyn 2012 kynsilakoissa, aivan kuten myös huulipunissa. Lisäksi vaalea laukkaus saa sormet näyttämään solakammilta.

Mikä oikein on pirteän La Fountainin kauneuden salaisuus?

– Olen hirvittävän onnellinen tällä hetkellä. Olen erittäin onnellinen itseni kanssa, ja ympärilläni on ihania ihmisiä, La Fountain kuvailee.

Glitteriä rakastava nainen tietää, että hyvä olo näkyy myös ulospäin.

– Minusta elämästä täytyy vain nauttia: elämässä on niin hyviä, kuin huonojakin hetkiä ja huonoista oppii paljon. On myös tärkeää kuunnella sydämen ääntä, La Fountain summaa.


Lue lisää kynsistä:Suomalaisnaisten kauneusvinkit:


AVA

Kuvat: MTV3/Viihde, AVA, Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja