Unohda selfietikut! Nyt matkalle palkataan ammattikuvaaja

Selfietikuilla otetut kuvat ovat Instagramissa mennyttä aikaa. Todellinen trendihaukka palkkaa nyt ammattilaisen ikuistamaan lomahetket.

The Guardian uutisoi uudesta ilmiöstä, jossa matkanjärjestäjät tarjoavat matkan lisäksi ammattilaisvalokuvaajan ikuistamaan loman parhaat hetket. Ideana on tarjota matkailijalle päivittäin kauniita Instagram-ystävällisiä kuvia sosiaaliseen mediaan ladattavaksi.

Muun muassa matkatoimisto El Camino Travelin ryhmämatkoilla Kolumbiassa ja Nicaraguassa on mukana ammattilaiskuvaaja. Kuvaajan tehtävänä on tarjota joka päivä kymmeniä some-valmiita kuvia matkaajien käyttöön.

Matkan ikuistaminen upeisiin ammattilaiskuviin ja nopea some-jakaminen vaikuttaakin olevan matkailun uusin hittituote – El Caminon kaikki tämän vuoden matkat ovat jo loppuunmyyty.

Samantyylistä palvelua tarjoavat myös Flytographer ja Shoot My Travel. Ne tarjoavat matkaajalle henkilökohtaisen valokuvaajan, joka toimii myös oppaana samalla kun napsii vaivihkaa täydellisiä kuvia lomailijoista.

– Nykyisin jos emme päivitä jotakin sosiaaliseen mediaan, sitä ei tapahtunut, sanoo Shoot My Travelilla työskentelevä valokuvaaja Valerie Lopez.

– Loimme palvelun ihmisille, jotka haluavat matkustaa pienen tavaramäärän kanssa ja huolehtia vain lomasta nauttimisesta. Jos keskityt vain hyvän kuvan saamiseen, et nauti hetkestä.


Lähde: The Guardian

Lue myös:

    Uusimmat