Unelmavartalo uudella dieetillä? "Polttaa rasvaa, mutta jättää poven"

Kurvikkaat Hollywood-tähdet vannovat nyt uuden sienidieetin nimeen.

Jos karppaus, emäksinen ruokavalio tai 5-2 -dieetti kuulostivat korviisi oudoilta, ei Hollywood-tähtien uusi dieettivillitys taatusti petä odotuksiasi. Nyt kurvikkaat julkkikset, kuten Kelly Osbourne ja Katy Perry vannovat nimittäin uuden sienidieetin nimeen. Dieetin luvataan polttavan rasvaa naisten ongelmakohdista, kuten reisistä, vyötäröltä ja käsivarsista, mutta jättävän kurvikkaan poven rauhaan.

Miten dieetti sitten toimii? Perusajatus on hyvin yksinkertainen: lounas ja päivällinen korvataan viikkojen ajaksi sienipainotteisella kevyellä aterialla. Terveysasiantuntijoiden mukaan dieetti voi toimia, mutta se on ihan yhtä tehokas kuin mikä muu tahansa vähäkalorinen ruokavalio.

– Dieetti on yksinkertaisest vähäkalorinen ruokavalio. Olen varma, että sillä saa painon putoamaan, mutta fakta on, ettei mikään yksittäinen ruoka auta polttamaan rasvaa tietyistä ongelmakohdista. Kehon termodynamiikka sanelee lopputuloksen, syöt sitten sieniä tai pihvejä. Jos syöt vähemmän kaloreita, laihdut, amerikkalainen ravitsemusterapeutti Tanya Zuckerbrot muistuttaa.

Zuckerbrot kuitenkin myöntää sienien olevan hyvää dieettiruokaa.

– Sienet ovat mahtavia. Muutama desilitra sisältää vain vähän kaloreita, mutta runsaasti kuituja. Ne ovat myös banaania parempi kaliumin lähde.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja