Mainos

Ulvilan murhaoikeudenkäynti: Puolustus ja syyttäjä kinastelivat tapahtumista

Satakunnan käräjäoikeudessa Porissa on puitu tänään Ulvilassa vuonna 2006 tapahtunutta murhaa.

Oikeudessa on käyty iltapäivällä tarkkaan läpi todistusaineistoa omakotitalosta, jossa Anneli Auerin miehen Jukka S. Lahden murha tapahtui. Salissa siis katsottiin talon pohjapiirroksia sekä kuvia tapahtumapaikasta murhan jälkeen.

Kuvat käytiin läpi yleisön läsnä ollessa. Oikeus kunnioitti kuitenkin uhrin yksityisyyttä, eikä kaikkia kuvia heijastettu seinälle.

Osapuolet, eli syyttäjä Jarmo Valkama ja Anneli Auerin asianajaja Juha Manner kinastelivat välillä jopa kiivaastikin tapahtumien kulusta. Syyttäjän mielestä veren vähyys asunnossa horjuttaa Auerin kertomusta ulkopuolisesta tekijästä. Puolustuksen mukaan tällaisia päätelmiä ei voi tehdä.

Syyttäjän mukaan Anneli Auer murhasi miehensä Ulvilassa vuonna 2006. Auerin puolustus on vedonnut sen sijaan ulkopuoliseen henkilöön, joka murtautui taloon. Auer on kiistänyt murhan.

Syyttäjä Jarmo Valkaman mukaan kinastelu kuuluu pelin henkeen.

– Asiat riitelevät, eivät äijät. Kyllä me voimme istua Juhan (Manner) kanssa samassa kahvipöydässä ja olemme istuneetkin. Nämä ovat työasioita, ei henkilökohtaisia asioita. Se on vähän pelin henki, kun olemme oikeussalissa, syyttäjä Valkama totesi istunnon tauolla.

Ulvilan murhan pääkäsittely alkoi Satakunnan käräjäoikeudessa Porissa tänään, kun korkein oikeus palautti uudelleen alempaan oikeusasteeseen uusien todisteiden takia.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.