Mainos

Ulkomaille muuttava Salkkarit-tähti Johanna Puhakka tavoittelee unelmiaan näyttelijänä: "Keskityn minulle tärkeimpään"

Salatut elämät -sarjasta tuttu Johanna Puhakka muuttaa vuodeksi Englantiin opiskelujen vuoksi.

Subin uutuussarja Rantabaaria tähdittävä näyttelijä Johanna Puhakkakertoi aiemminCosmopolitan-lehden blogissaan lähtevänsä opiskelemaan brittiläiseen East 15 Acting School -nimiseen kouluun draamaa ja tanssia.

Hän kertoo MTV Uutisten haastattelussa jättäneensä viittomakielen tulkin opinnot kesken keskittyäkseen unelmaansa näyttelijänä.

– Viittomakielen opinnot ovat nyt jäissä. Keskityn minulle tärkeimpään ja siihen alaan, mikä on lähinnä omaa unelmaa, Puhakka kertoo.

Salkkareista tuttu näyttelijä opiskelee Englannissa vuoden. Hän ei vielä tiedä mitä Salkkareista Rantabaariin siirtyneen suosikkihahmo Alissa Nikkisen roolille tapahtuu opintojen päätyttyä.

– En osaa sanoa vielä mitä sen jälkeen tapahtuu uran ja Rantabaarin kannalta. Sen näkee sitten, näyttelijä pohtii.

Puhakka kertoo saaneensa paljon tukea ja onnitteluita uudesta opinahjostaan näyttelijäkollegoiltaan ja lähipiiriltään. Hän haluaa jatkossa tehdä näyttelijäntöitä mahdollisimman laaja-alaisesti.

– Toivon pääseväni tekemään mahdollisimman erilaisia juttuja laaja-alaisesti tulevaisuudessa. Kameran, television ja elokuvien lisäksi myös teatteria.

Puhakka nähdään syksyllä Subin uutuussarja Rantabaarissa, jossa hän esittää Salatuista elämistä tuttua hahmoa Alissa Nikkistä.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja