Uber tekee paluun – aloittaa pääkaupunkiseudulla tänään

Kyytipalvelu Uber aloittaa toimintansa uudelleen Suomessa, ja lanseeraa palvelunsa pääkaupunkiseudulla tänään keskiviikkona 4. heinäkuuta.

Palvelusta voi tilata kyytejä kello 16 alkaen. Palvelu aukeaa pääkaupunkiseudulla, eli Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Kauniaisissa. Yritys tuo tarjolle edullisen UberX:n sekä premium-plavleu BLACKin.

Uusi liikennepalvelulaki tuli voimaan heinäkuun alusta.

“Hienoa uudessa liikennepalvelulaissa on se, että lupien määrä vapautuu ja kaikki kriteerit täyttävät henkilöt voivat ryhtyä tarjoamaan palveluita. Nyt ensimmäiset luvat uuden lain alaisuudessa on myönnetty ja haluamme näin ollen avata sovelluksemme, jotta lupien haltijat voivat ryhtyä tarjoamaan kyytejä”, kertoo Uberin maajohtaja Joel Järvinen.

“Viimeisen kuukauden aikana useat sadat kiinnostuneet kuljettajat ovat vierailleet uudella partneripisteellämme Helsingin keskustassa. Uberin tiimi tekee aktiivisesti töitä auttaakseen heitä hankkimaan tarvittavat luvat ja pääsemään tien päälle mahdollisimman nopeasti.”

Uber toimii uuden lain alaisuudessa välityspalveluna. Uber tarkistaa, että sen alustalla toimivilla kuskeilla on tarvittavat luvat ja että ajoneuvot on rekisteröity luvanvaraiseen käyttöön. Uber myös toimittaa vuosittain veroviranomaiselle välitettyjen kuljetusten kokonaissummat.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja