Tyylitaituri Arman Alizad: Älä tee näin juhlissa!

Tyylitietoisuudestaan tunnettu vaatturimestari Arman Alizad laati Studio55:lle Top 3 -listan asioista, joita EI pitäsi tehdä juhlissa. Näistä neuvoista kannattaa ottaa vaarin!

1. Älä kaada juomia lattialle, itsesi tai toisten päälle

Tätä ei voi aina välttää, mutta juomien kaataminen on aina huono homma! Jos sinulla on tapana pudotella asioita, pidä mukanasi paria servettiä. Jos joku törmää sinuun ja kaataa juomasi, siivoa se heti. Muista, että juhlapaikan omistaja ei halua löytää seuraavana päivänä lattialtaan punaviiniä tai muita läiskiä. Älä syytä toista. Kohteliaisuus ennen kaikkea. Älä varsinkaan ala tapella! Jos poliisi kutsutaan paikalle ja sinut viedään putkaan, niin ovat kemut pilalla kaikkien osalta.

2. Älä oksenna sisällä

Kaikki oksentavat joskus. Tee silti kaikkesi, että pääset vessaan saakka tai ulos talosta, ennen kuin oksennat. Oksenna vaikka kukkaruukkuun, kunhan et toisen huonekaluille. Sillä ei ole väliä kuinka paljon muut juovat sinä iltana, he muistavat kuitenkin aina, että juuri sinä oksensit.

3. Älä varasta

Joskus voi tuntua siltä, että olisi hauskaa viedä mukanaan hienot olutlasit tai tuhkakupit, joita juhlissa näit. Jos jäät kiinni, sinut muistetaan aina varkaana. Älä lähde sille tielle.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja