Tyylietsivä: Whitney Port edusti upeana läpinäkyvässä mekossa

Televisiopersoona Whitney Port osoitti taannoisella asuvalinnallaan, kuinka läpinäkyvästä materiaalista tehdyssä mekossa voi esiintyä tyylikkäänä edukseen.

Whitney Port, 26, toimi vastikään oivana esimerkkinä siitä, että läpinäkyviin asuihin voi pukeutua myös tyylikkäästi.

New Yorkin muotiviikoilla viihtynyt Port oli sonnustautunut siniseen lyhyeen mekkoon, jonka hihat oli tehty läpinäkyvästä kankaasta. Seksikkäästi ihoa paljastava materiaali jatkui myös muualla mekossa, mutta asun läpinäkyvyyttä oli rajoitettu toisen kankaan avulla.

Tänä päivänä paljasta pintaa esitellään mielellään, mutta usein tässä sorrutaan ylilyönteihin. Portin kohdalla läpinäkyvät hihat harsomaisessa asussa olivat kuitenkin nappivalinta, eikä mauttomuudesta ollut tietoakaan.

Tiettyjen tyylisääntöjen mukaan asuvalintaa tehtäessä tulisi valita joko avonainen kaula-aukko tai lyhyt helma – ei molempia. Port onnistui osoittamaan klassisen säännön toimivuuden, sillä lyhyydestään huolimatta hänen yllään nähty asukokonaisuus ei ollut missään suhteessa mauton. Jää nähtäväksi kääntääkö trendi vielä suuntaansa Portin osoittamaan tyylikkään seksikkääseen suuntaan.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja