Tyylietsivä: Mila Kunis edusti rohkeassa asussa

Mila Kunis edusti lastensairaalan juhlagaalassa varsin avonaisessa asussa. Oliko asu hitti vai huti? Katso kuvat ja päätä itse!

Muutama kuukausi sitten näyttelijä Mila Kunis, 28, toteutti lupauksensa ja osallistui Merijalkaväen tanssiaisiin erään onnekkaan kersantin avecina. Näyttää siltä, että kaunotar tukee mielellään hyviä kohteita, sillä nyt hänet nähtiin muiden tähtien ohella St Juden lastensairaalan 50-vuotisjuhlagaalassa. Tapahtuma keräsi varoja lapsille, jotka taistelevat syöpää ja muita kohtalokkaita tauteja vastaan.

Kunis oli valinnut ylleen uskaliaan, vaalean lilan värisen puvun, jossa oli syvään uurrettu kaula-aukko. Pitsinen yläosa ja kerroksittain laskeutuva hame oli yhdistetty mustalla, kapealla vyöllä. Naisellinen kokonaisuus oli viimeistelty korkeilla peeptoe-koroilla ja mustalla iltalaukulla.

– Totta puhuen olen vasta oppimassa muodista. Päivittäisessä elämässäni en käytä kovinkaan naisellisia asuja. Tykkään kuitenkin olla naisellinen punaisella matolla, Kunis kertoi WWD-lehdelle.

Mitä mieltä sinä olet, oliko Kunisin asu hitti vai huti?

Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla.

MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat