Tytär paljasti jäätävän mokan: Äiti yritti kiinnittää irtoripsiä – piteli kädessään jotain ihan muuta

Äidin hillitön moka on jokaisen huonosti näkevän painajainen.

Iän myötä näkö voi tehdä tepposia. Luitko esimerkiksi  jo tarinan äidistä, joka naureskeli laukulle luullessaan sitä suloiseksi koiraksi?

Nyt toinen äiti on osoittanut, että ilman silmälaseja elo voi todellakin olla toisinaan hieman hankalaa. Esimerkiksi irtoripsien tai irtoripsitupsujen kiinnittäminen on haasteellista jo ennestäänkin, mutta koska niitä ei kovin helposti voi silmälasit päässä paikoilleen asettaa, tuo se tilanteeseen entistä suurempia haasteita. Molly Robbins -niminen nainen paljasti Twitterissä, miten hänen Judy-äitinsä selvisi tällaisesta tilanteesta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Robbins twiittasi kuvan äitinsä irtoripsistä kuolleen kärpäsen kanssa melkoisen kuvottavasta syystä. Robbins kertoi, että äidillä oli ollut ongelmia kiinnittää ripsiä ilman silmälaseja... Ja kävikin ilmi, että tämä oli yrittänyt liimata kuollutta kärpästä silmäluomeensa. 

Tytär ansaitsi tarinalla Twitter-kansan huomion. Twiitistä on tykätty jo kymmeniä tuhansia kertoja, eikä Judy suinkaan ole ainoa, joka on tällaiseen mokaan sortunut. Eräs wozyhamish-nimimerkkiä Twitterissä käyttävä nainen tunnusti mokanneensa samalla tavalla, mutta kärpäsen sijaan hän oli ollut kiinnittämässä silmäänsä pikkuruista tuhatjalkaista.

Moni suositteli Judy-äidille myös pitävämpää liimaa vastaisen varalle.

Lähde: Mirror, Twitter

***

Lue myös:

    Uusimmat