Työnhakija ei saanut paikkaa, yritys lähetti erikoisen lohdutusviestin – "Tämä on pahempi kuin hylkäyskirje"

Kittilälehti kosiskelee toimittajia deitti-ilmoituksella:"Kiinnostaako kesäromanssi..." 0:45
Videolla näytetään Kittilä-lehden deitti-ilmoitus ja muita hauskoja työpaikkailmoituksia!

Brittinainen julkaisi Twitterissä kuvan kirjeestä, jonka hän oli saanut yritykseltä sen jälkeen, kun ei ollut tullut valituksi hakemaansa tehtävään. Kirjeestä kertoo The Mirror.

Brittiläinen Kiran haki työpaikkaa, mutta ei saanut sitä. Sitten hän sai firmalta kirjeen, jonka tarkoitus oli lohduttaa häntä ja kannustaa jatkamaan yrittämistä.

– Kukaan ei muista hylkäyksiä. Yksi ainoa kyllä-vastaus voi muuttaa kaiken, kirjeessä lohdutettiin.

Sitten sähköpostissa luetellaan esimerkkejä siitä, miten eräätkin julkisuuden henkilöt tulivat torjutuksi ennen kuin löivät läpi. 

– Decca Recordsin Dick Rowe torjui The Beatlesin, koska hän uskoi, että kitaristiryhmät eivät enää pian kiinnostaisi suurta yleisöä ja että tällä bändillä ei olisi tulevaisuutta viihdealalla. 

Jos tviitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Seuraavaksi mainitaan, miten näyttelijä Harrison Ford sai ensimmäinen elokuvansa jälkeen kuulla ohjaajalta, että tämä ei tulisi ikinä pärjäämään alalla.

Kirjoittajan mukaan koripalloilija Michael Jordan olisi saanut sai lähtöpassit lukionsa koripallojoukkueesta.

Lady Gaga puolestaan olisi lähettäjän mukaan alun perin poistettu levytysyhtiönsä listoilla kolmen kuukauden jälkeen.

Pölynimureilla rikastunut James Dyson koki hänkin vaikeuksia ennen kuin lykästi, samoin Elvis Presley, joka sai potkut uransa alkumetreillä yhden esityksen jälkeen. 

– Olkoon tämä hylkäys pieni ja unohtuva vaihe tielläsi kohti isoa onnistumista, kirjeen lopussa sanottiin.

Muitakin tviittaajia nauratti

Kirje näytti naurattavan muitakin Twitterin käyttäjiä.

– Tämä on pahempi kuin hylkäyskirje, huokaisi joku.

– Eikös tämä kirje kerro siitä, että tuolla yhtiöllä ei ole kykyä nähdä hakijan kykyjä? Hehän olisivat voineet luoda menestyjän, mutta päättivät liittyä niiden joukkoon, jotka ovat päästäneet käsistään todellisen lahjakkuuden, naureskeli toinen.

– Minä kyllä ottaisin vastaan mieluummin tämän kuin automaattisen hylkäysvastauksen ilman palautetta. Sellaisia ne yleensä ovat, tuumi kolmas.

– Tämä Twitter-ketju on täydellinen esimerkki siitä, miksi jotkut työnantajat eivät viitsi vaivautua vastaamaan. Kun olet ystävällinen, ihmiset käsittävät sen väärin. Tämä hylkäyskirje on motivoiva ja toivoo sinulle kaikkea hyvää tulevaan, vaikka eivät ottaneet sinua töihin, huomautti neljäs.

Lähde: The Mirror

Lue myös:

    Uusimmat