Mainos

Työajalla kaljoittelevat Facebook-työläiset tyytyväisimpiä – jättiläisfirmat vertailussa

Tuore tutkimus paljastaa, että Facebookilla työskentelevät henkilöt ovat poikkeuksellisen tyytyväisiä työpaikkaansa.

Facebookin työntekijöistä 96 prosenttia kertoi olevansa erittäin tyytyväisiä työhönsä. Rekrytointisivusto Payscalen tehdyssä tutkimuksessa tutkittiin 18 suurta teknologia-alan yritystä.

Facebook sijoittui tyytyväisyystuloksissa muun muassa ennen Googlea, Applea, Amazonia ja Teslaa.

Facebookin työntekijöillä oli myös tutkittujen yritysten joukosta vähiten stressiä. 44 prosenttia työntekijöistä kertoi kokevansa stressiä töissä.

Tutkimuksessa kysyttiin 25 kysymystä työstä, yhtiöstä ja taidoista. Tutkimukseen vastasi 35 000 teknologia-alan työntekijää.

Rekrytointisivusto Glassdoor julkaisi tutkimuksensa perusteella yhtiöt, jotka ovat tämän vuoden parhaita työpaikkoja. Tässä tutkimuksessa Facebook sijoittui viidenneksi. Talouslehti Fortunen parhaiden työpaikkojen listauksesta Facebook on kuitenkin jäänyt kokonaan pois.

Facebookin työntekijöille on tarjolla ilmainen lounas ja välipala. Työpaikalla on myös olutta, pelihuone ja parturi. Facebook tarjoaa neljän kuukauden palkallisen vanhempainvapaan ja sairausvakuutuksen.

Suurin osa Facebookin työntekijöistä on nuoria miehiä. Yrityksen työntekijöistä 32 prosenttia on naisia ja työntekijöiden mediaani-ikä on 29 vuotta.

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.