TV-veteraani Heikki Kahila, 87, palaa eetteriin – uusi sarja suunnattu senioreille

Heikki Kahila, Suomen ensimmäinen tv-julkkis. 26:52
Haastattelu vuodelta 2013: Heikki Kahila, Suomen ensimmäinen tv-julkkis.

Heikki Kahilan uuden sarjan suorat lähetykset alkavat keskiviikkona 20. syyskuuta.

Mittavan uran TV-uutisten, kulttuurin ja viihteen parissa tehnyt Heikki Kahila, 87, tuo uuden Kahvilla Kahilan kanssa -sarjansa Lämpiö-palveluun. Lämpiö on digitaalinen alusta, jossa iäkkäät voivat olla vuorovaikutuksessa toistensa kanssa.

Suomen televisiohistorian tunnetuimpiin uutisankkureihin lukeutuva ja muun muassa viihdemaailmassa erilaisissa pesteissä ansioitunut Kahila haluaa jakaa uraansa liittyviä muistojaan ikätovereilleen ja keskustella niistä suorissa lähetyksissä.

Kahvilla Kahilan kanssa -sarjassa hän käy läpi muistojaan uutis- ja viihdemaailmasta merkittävien suomalaisten henkilöiden kautta.

Helsingin kaupunki ja Lämpiö ovat tarjonneet minulle mahdollisuuden kantaa tarinakorteni kekoon ikääntyvälle Suomelle, joka ansaitsee laadukasta viihdettä. Kahvilla Kahilan kanssa -sarjan seuraamiseen tarvitaan älylaite ja verkkoyhteys, Kahila kertoo. 

Kahila toivoo ohjelmansa innostavan ikääntyneitä kokeilemaan ja hankkimaan digitaitoja. Samaa ohjelmaa katselevat ikäihmiset voivat olla yhteyksissä sekä toisiinsa että ohjelmien tekijöihin chatin tai videopuhelun kautta.

Kahilan ohjelma koostuu muun muassa lyhyistä äänikolumneista, joista viisi ensimmäistä löytyvät jo Lämpiöstä. Ohjelman suorat lähetykset alkavat 20. syyskuuta 2023 klo 13.30.

Lue myös:

    Uusimmat