Tutkimus väittää: Mitä enemmän tatuointeja, sitä vihaisempi olet

Tatuoidut ihmiset ovat verbaalisesti aggressiivisempia ja kapinallisempia – ja mitä enemmän tatuointeja on, sitä vihaisempia he ovat. Näin väittää tuore tutkimus.

Tutkimus paljastaa, että tatuoidut ihmiset ovat sitä vihaisempia ja kapinallisempia, mitä enemmän tatuointeja löytyy.

378 lontoolaista osallistui tutkimukseen, jossa heiltä kysyttiin, miten he reagoisivat eri tilanteissa, kuten viranomaisen tullessa käskyttämään. Vaihtoehtoisia reagointimahdollisuuksia olivat esimerkiksi suuttuminen ja väittely tai kiistan välttäminen.

Tutkimustiimi huomasi, että tatuoidut aikuiset reagoivat huomattavasti aggressiivisemmin ja kapinallisemmin kuin tatuoimattomat. Tulokset osoittivat jopa sen, että mitä enemmän tatuointeja on, sitä vihaisempi ihminen on.

– Yksi selitys on se, että ne ihmiset, joilla on korkeampi reaktiivinen kapinamieli, saattavat reagoida pettymykseen ja turhautuneisuuteen tatuoinneilla, pohtii tutkimusta johtanut Viren Swami Anglia Ruskinin yliopistosta.

Tämä tarkoittaa sitä, että negatiivisen asian kokenut ihminen tekee asian, jota pidetään yleisesti uhmakkaana – tatuoinnin ottamista pidetään kapinoivana tekona.

Tutkimus julkaistaan Body Image -lehdessä.

Tarinat tatuointien takana? Katso video:

Lähde: The Guardian

Lue myös:

    Uusimmat