Mainos

Tutkimus paljastaa: Tämä on paras ikä mennä naimisiin

Jos naimisiinmeno on kuulunut haaveisiisi jo lapsuudesta lähtien, tämä tutkimus kiinnostaa sinua varmasti. Nyt on nimittäin selvitetty, mikä on täydellisin ikä astua avioliiton auvoiseen satamaan.

Sosiologi Nick Wolfinger ja hänen työryhmänsä mukaan täydellinen ikä naimisiinmenolle löytyy 28 ja 32 ikävuoden väliltä. Tulos perustuu selvitykseen, jonka mukaan juuri näinä kyseisinä ikävuosina avioituneiden parien liitot kestävät suuremmalla todennäköisyydellä kuin muina ikävuosina avioituneiden.

Avioeron riski kasvaa viidellä prosentilla vuosittain

Aiemmin sosiologit ovatkin olleet sitä mieltä, että mitä kauemmin naimisiinmenoa odottaa, sitä pienempi riski pareilla on erota.

Tämä uusi, australialaisessa Family Studies -instituutissa tehty tutkimus kuitenkin osoittaa, että avioeron riski itse asiassa nousee 32 ikävuoden jälkeen. Tämän iän jälkeen avioituneilla mahdollisuus avioeroon kasvaa jopa viidellä prosentilla jokaista ikävuotta kohden. 

Tutkimusta on kutsuttu myös kultaista keskitietä arvostavaksi Kultakutri-teoriaksi. Tässä tutkimuksessa avioituneet eivät saisi olla liian nuoria, mutta toisaalta eivät taas liian vanhojakaan.

Vaikka tutkimukset olisivat mitä mieltä hyvänsä, tärkeintä on loppupeleissä kuitenkin se, että aviopuoliso on juuri se oikea.

Video: Mitkä syyt ajavat tavallisimmin avioeroon? Videolla Eroseminaarin menetelmäkouluttaja Marianna Stolbow kertoo oman näkemyksensä aiheeseen. 

2:15

Lähde: Her.ie 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.