Tutkimus: Ihastuminen tekee miehen pöyhkeäksi

Seksikkäät naiset sekoittavat miehen pään. Asia on todistettu myös tieteellisesti, Cosmopolitan-lehti paljastaa.

Nainen saa miehen pään sekaisin. Tutkimustulosten mukaan ympärillä pörräävät naiset vaikuttavat mieheen ainakin kolmella tavalla.

Hän unohtelee asioita

Indianan yliopistossa tehty tutkimus osoittaa, että uutisia katsovat miehet keskittyvät ohjelmaan enemmän, jos uutisankkuri on pukeutunut seksikkäästi. Keskittymisestä ei kuitenkaan ole tutkimuksen mukaan hyötyä, sillä miehet eivät muista sanaakaan, mitä uutisankkuri kertoo. Miehet ovat visuaalisia, joten heidän on vaikea omaksua uutta tietoa, jos se esitetään seksikkäässä muodossa.

Hänestä tulee pöyhkeä

Tutkimuksen mukaan miesskeittaajat tekevät entistä vaarallisempia temppuja, mikäli katsomassa on naisia. Selitys löytyy testosteronista. Naisten läsnäolo nostaa miehen testosteronitasoja, mikä saa heidät tuntemaan itsensä voittamattomaksi.

Hän etsii välitöntä mielihyvää

Vastikään tehdyssä tutkimuksessa osaa miehistä pyydettiin katsomaan naisia bikineissä ja toisia maisemakuvaa. Kummaltakin ryhmältä kysyttiin, haluavatko he rahaa heti tai vastaavasti isomman summan myöhemmin. Seksikkäitä kuvia katsoneet miehet halusivat rahansa heti, kun taas miehet, jotka katselivat maisemakuvia, jaksoivat odottaa isompaa rahasummaa.

MTV3/Helmi

Lähde: Cosmpolitan

Kuvat: Shutterstock/Milklaw

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja