Turvallinen ja terveellinen kylpyhuone ‒ ekologisia ratkaisuja märkätilarakentamiseen

Kylpyhuoneet ovat kodin märkätiloina alttiimpia erilaisille kosteusongelmille ja terveydelle vaarallisille homevaurioille. Näitä ongelmia voidaan onneksi ennaltaehkäistä niin uudisrakentamisessa kuin vanhaa kylpyhuonetta remontoitaessakin.

Laattapisteen tuotevalikoimasta löytyy runsaasti erilaisia tuotekokonaisuuksia, joiden avulla ehkäistään kosteusongelmat sekä helpotetaan rakennustyötä.

Tuoteperheajattelu takaa onnistuneen lopputuloksen

Käyttämällä valmiiksi harkittuja sekä hyviksi todettuja, samaan tuoteperheeseen kuuluvia tuotteita, varmistetaan että ne toimivat yhdessä parhaalla mahdollisella tavalla ja estävät näin ikävien ongelmien syntyä. Laattapisteen tuoteperheet sisältävät kaiken, mitä kylpyhuonerakentamisessa tarvitaan aina pohjavaluista vedeneristyksiin ja laattapintoihin sekä saumauksiin.

Apua homeongelmien ehkäisyyn sekä remontoinnin helpottamiseen saa oikeilla materiaalivalinnoilla

Nykyiset vesieristysmääritykset on otettu käyttöön vasta vuonna 1999, joten tätä vanhempien asuntojen kylpytilojen vesieristeet saattavat olla puutteellisia tai eristeitä ei pahimmillaan ole lainkaan. Lisäksi useissa märkätiloissa käytettävät kipsikartonkilevyt ovat hyvin otollisia alustoja homeen pesiytymiselle.

Kipsikartonkilevyjen sijaan Laattapiste suosittelee kylpyhuoneessa käytettäväksi edistyksellisiä wedi vedeneristyslevyjä, jotka ovat täysin vettä imemättömiä, homehtumattomia ja kevyitä kantaa. Levyt ovat lisäksi helppoja ja nopeita työstää sekä asentaa. Wedi levyjen avulla rakennustyö helpottuu huomattavasti ja rakennuskustannukset laskevat.

Vedeneristyslevyjen lisäksi Laattapisteen valikoimissa on hyvin vähäpölyisiä laasteja, jotka vähentävät työmaasiivouksen tarvetta sekä säästävät remontoijan keuhkoja. Runsaassa laastivalikoimassa on myös erittäin kevyitä vaihtoehtoja, jolloin kantamisen tarve on huomattavasti vähäisempää ja pakkausjätteen määrä laskee.

Ympäristöystävällisempi kylpyhuonerakentaminen on Laattapisteelle sydämen asia

Laattapiste panostaa monipuolisten ja ympäristöystävällisempien tuoteperheiden rakentamiseen. Esimerkiksi Mapei -laatoitustuotteista useat ovat Green Innovation -merkittyjä, mikä kertoo tuotteen olevan vähemmän ympäristöä kuormittava. Valikoimassa on myös homekasvustoa estäviä sekä kierrätysmateriaaleja sisältäviä tuotteita.

Toinen esimerkki ekologisesta ajattelusta on italialaisen Trendin valmistamat kierrätyslasilaatat. Touch -sarjan upeissa lasilaatoissa on vähintään 72 % kierrätyslasia ja niiden laatu- sekä käyttöominaisuudet ovat erinomaisia.

Tervetuloa Laattapiste Collection -myymälään tutustumaan terveelliseen ja turvalliseen kylpyhuonerakentamiseen!

Lisätietoja: www.laattapiste.fi

Teksti ja kuvat: Laattapiste


Artikkelin tarjoaa:Laattapiste

Artikkelin tarjoaa:Laattapiste

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja