Mainos

Turistit päättivät pelastaa vasikan kylmyydeltä – "luulivat vilpittömästi tekevänsä palveluksen eläimelle"

Isän ja pojan hyväsydäminen teko päättyi nopeasti virkavallan tultua paikalle.

Eläintarhoissa vierailevien joukosta löytyy aina niitä, jotka yrittävät hinnalla millä hyvänsä koskettaa villieläimiä. Tässä Yellowstonen kansallispuistossa sattuneessa tapauksessa eläimen kohtaamisen meni kuitenkin astetta pidemmälle.

”Hyvät matkailijat: Vasikalla ei ole kylmä.”

Koululaisten retkellä mukana ollut vanhempi Karen Richardson pääsi todistamaan tapausta, jossa turistit nostivat tilalla olleen biisonivasikan autoonsa. Richardson kertoo, että vierailulla olleet isä ja poika olivat erittäin huolissaan vasikan olotilasta, ja heidän mukaansa vasikka näytti olevan kylmissään. 

Muiden tilalla vierailevien kehotuksesta huolimatta isä ja poika nostivat vasikan autonsa takakonttiin lämmittelemään.

– Varoitimme, että siitä voisi olla vahinkoa eläimelle. He eivät välittäneet, vaan luulivat vilpittömästi tekevänsä palveluksen eläimelle.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Kovin kauaa vasikka ei onneksi joutunut auton takakontissa olemaan, vaan se vapautettiin välittömästi poliisin tultua paikalle. Kansallispuiston sääntöjen mukaan vierailijoiden pitää pysyä vähintään 25 metrin päässä suurista eläimistä.

Tilanteesta ikuistettu kuva on lähtenyt leviämään nopeasti tapauksen jälkeen. Kuvan kuvatekstissä kehotetaan: ”Hyvät matkailijat: Vasikalla ei ole kylmä, eikä se ole eksynyt. Laittakaa se takaisin!.”

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.