Turboruuvi on kireällä – tämä paluun tekevä sportti sai vihdoin hinnat

Kauan odotettu Honda Civic Type R on vihdoin hinnoiteltu Suomessa. Uuden Civic Type R:n hinnat alkavat 47 990 eurosta. Auton ennakkomyynti on jo nyt alkanut ja ensimmäiset asiakkaat saavat autonsa syyskuussa.

Etuvetoisessa Civic Type R -mallissa 310 heppaa. Moottori on kaksilitrainen, ja turboruuvi on kireällä. Voima välitetään renkaisiin aina 6-portaisen manuaalin kautta. Hyvästä pidosta kertoisi ainakin Nürren kierrosaika 7:50,63. Hurjan kokoinen takasiipi ei siis ole pelkkä koriste.

Auton huippunopeus on peräti 270 km/h, ja satasen vauhtiin ehditään paikoiltaan lähdettäessä 5,7 sekunnissa. Japanilaiseen tapaan kuskin käytössä on useita ajo-ohjelmia oikeanlaisen ajofiiliksen löytämiseen.

Myynnissä on kaksi vaihtoehtoa. Niistä 47 990 euron hintainen vakiovarusteinen Civic Type R on erikoistilausmalli. Suomeen tuotavat autot ovat 50 500 euroa maksavia erittäin kattavasti varusteltuja Honda Civic Type R GT -malleja.

Honda Civic Type R:ään voi valita mieleisen viidestä väristä: Championship White, Crystal Black, Polished Metal, Brilliant Sporty Blue ja Milano Red. Niistä valkoinen ja punainen ovat vakiovärejä, hopea ja sininen metallivärejä ja musta helmiäisväri.

Lue lisää:

Lue myös:

    Uusimmat