Tuore äiti Manuela Bosco näyttelee Luokkakokouksessa – kolmikuinen vauva mukana kuvauksissa

Näyttelijätär Manuela Bosco näyttelee uudessa Luokkakokous 2 -elokuvassa. Näyttelijä osallistuu kuvauksiin kolmikuisen lapsensa kanssa.

Manuela Bosco näyttäytyy Luokkakokous 2 – Polttarit -elokuvan kuvauspaikalla mustiin pukeutuneena. Entinen yleisurheilija näyttelee elokuvassa Malenaa, joka on erään edesmenneen hahmon leski.

Boscon arjessa pitää kiirettä, sillä hän elää parhaillaan hektisiä ruuhkavuosia. Bosco synnytti alkuvuodesta toisen lapsensam ja hänellä sekä puoliso Kasimir Baltzarilla on entuudestaan kaksivuotias tyttö. 

– Elämä on aika intensiivistä. Minulla on nuorempi lapsi mukana täällä kuvauksissa. Hän on vielä rintaruokinnassa. Esikoinen on isänsä kanssa kotona, Bosco kertoo Luokkakokouksen kuvauksissa Vanajanlinnassa. 

Kahden lapsen elämä vaatii vanhemmiltaa organisoimista, vaikka Boscon vanhempi, kahden vuoden ikäinen lapsi on osan viikosta tarhassa.

– Elämä on nyt sellainen väripaletti. Joskus ne ovat ihan sekaisin ja joskus ne ovat ihanassa harmoniassa! Bosco nauraa.

Kahden lapsen äiti kiittelee lähipiiriään ja perhettään, joka on ollut suurena apuna. Näyttelemisen ohessa Bosco maalaa ja työstää syksylle ilmestyväksi suunnittelilla olevaa vegaanikirjaa.

Bosco on myös entinen yleisurheilija, mutta tavoitteellinen urheilu on nyt saanut jäädä vähemmälle.

– Lapsi toimii nyt painona, jonka kanssa kuntoilen. Lähinnä mielen takia teen venyttely ja hengitysharjoituksia, joita teen mieluiten ulkona ja lähellä merta. Kaipaan luontokosketusta. Kuntosalille minua ei saa!

Lue myös:

    Uusimmat