Tuomari Jorma Uotinen paljastaa, miksi vaatimustaso on korkea: "Joka vuosi meillä on omat huippunsa, mutta..."

2:58
Miten tuomarit arvioivat tanssijoita ensi viikolla? Katso koko haastattelu!

Jorma Uotinen vieraili MTV Uutiset Livessä TTK-lähetyksen jälkeen.

Tanssii Tähtien Kanssa -sarjan 14. tuotantokausi jatkui sunnuntaina näyttävillä tansseilla, kun ruuduissa nähtiin kauden kuudes live. Jaksossa myös viides pari joutui jättämään tanssiparketit.

Jorma Uotinen saapui MTV Uutiset Liven haastatteluun suoran lähetyksen päätyttyä summaamaan jännittävän illan käänteitä. Tuomarit antoivat lähetyksessä tiukaakin palautetta tähtioppilaille.

– Jokaisesta esityksestä pitäisi löytää joku sellainen olennainen, mikä koskettaa itse kutakin tuomaria, Uotinen perustelee. 

Hän myöntää, että tuomareilla on korkea vaatimustaso, mutta siihen on syynsä. 

– Vaatimustaso on korkea, niin kuin voit ymmärtää, koska nyt on lahjakasta väkeä. Joka vuosi meillä on omat huippunsa, mutta tänä vuonna on tullut pisteissä poikkeuksellisen paljon kymppejä jo hyvin varhain, jota ei ole yleensä kausien aikana tapahtunut. Varmaan on eniten koko tanssihistorian aikana, Uotinen miettii. 

Illan suoran lähetyksen päätteeksi nähtiin yllättävä käänne, kun tähtioppilaille arvottiin uudet parit tulevalle viikolle. Tulevana sunnuntaina nähdään peräti kuusi same sex -paria. 

– Tuli kyllä yllättävän paljon! On vain yksi tämmöinen totutumpi paritus. Nyt käy näin, kun arvotaan, se tuo kisaan taas uusia sävyjä, Uotinen pohtii.

Miten tuomarit arvioivat tansseja ensi viikolla? Katso koko haastattelu videolta!

Tanssii Tähtien Kanssa mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19:30. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja