Tuomaksen autoon murtauduttiin aurinkolasien takia – pakoauton kuljettajan sähläys tallentui videolle: "Ehkä nämä joskus oppivat, että Tesloissa on kamerat joka suuntaan"

1:00
Tuomaksen Teslaan murtauduttiin keskellä kirkasta päivää – varkaiden sähläys tallentui videolle.

Espoolaismiehen Teslaan murtauduttiin viime lauantaina keskellä kirkasta päivää Leppävaarassa.

Leppävaaralaisen kerrostaloalueen parkkipaikalle pysäköidyn Tesla Model S:n sivuikkuna rikottiin ja autosta vietiin aurinkolasit sekä yrityksen parkkikortti.

Artikkelin yllä olevalla video on peräisin Tuomaksen Teslan kojelautakamerasta. Sillä on kuultavissa, kuinka auton ikkuna hajoaa ja miten tekijä penkoo jotain etupenkillä. Välittömästi tämän jälkeen tekijä hyppää autoon ja pakenee paikalta.

Joko paniikista, kiireestä tai joistain muista seikoista johtuen pakomatka ei kuitenkaan ala erityisen mallikkaasti. Harmaan Skodan kuljettaja nimittäin peruuttaa ajoneuvonsa suoraan kerrostalon seinään ennen kuin kaahaa pihasta.

Tuomas kertoo tehneensä tapauksesta rikosilmoituksen ja toimittaneensa lyhentämättömän ja sensuroimattoman videon poliisille. Alkuperäisellä videolla näkyvät myös tekijät, mies ja nainen.

– Ehkä nämä joskus oppivat, että Tesloissa on kamerat joka suuntaan, Tuomas toteaa MTV Uutisille.

Skodassa olleet rekisterikilvet oli varastettu poliisin mukaan aiemmin lauantaina toisaalta Espoosta. Tiedossa ei ole, oliko myös auto varastettu.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja