Mainos

Tuntematon syytti lapsen hemmottelemisesta pilalle – äidin vastaus herkistää sinutkin

Tuntemattomat ihmiset ovat väittäneet monesti, että tämä äiti hemmottelee vauvaansa liikaa.

Kun Kelly Dirkes oli ostoksilla vauvansa kanssa, tuntematon tuli huomauttamaan asiasta jälleen: hän hemmottelee lapsena pilalle. Tällä kertaa äiti julkaisi Facebookissa koskettavan vastauksen, jossa paljastaa syitä "hemmottelun" taustalla.

Jos Facebook-päivitys ei näy, voit lukea sen täältä.

Facebook-päivitys vapaasti suomennettuna:

"Hyvä nainen Targetissa,

Tiedäthän, olen kuullut sen aikaisemminkin. Että hemmottelen vauvaani. Olit vakuuttunut, ettei hän koskaan opi olemaan itsenäinen. Minä hymyilin sinulle, suutelin hänen päätään ja jatkoin ostoksia.

Jos vain tietäisit, mitä minä tiedän.

Jos vain tietäisit, miten hän vietti elämänsä ensimmäiset kymmenen kuukautta. Täysin yksin metallisessa vauvansängyssä ilman ketään lohduttamassa häntä.

Jos vain tietäisit, miltä hänen kasvonsa näyttivät, kun orpokodissa hänet ojennettiin syliini ensimmäistä kertaa – tyyneyden hetket yhdistettynä kauhuun. Kukaan ei ollut ennen pitänyt häntä sylissään sillä tavalla, eikä hän tiennyt, mitä hänen pitäisi tehdä.

Jos vain tietäisit, että herättyään hän makaa sängyssään, eikä ikinä itke, koska ennen tätä kukaan ei hänelle ole vastannut.

Jos vain tietäisit, että pelko oli tavallinen osa hänen jokaista päiväänsä, samoin pään hakkaaminen kaiteisiin ja itsensä tuudittaminen.

Jos vain tietäisit, että tämä vauva on sydäntä särkevällä tavalla itsenäinen, ja me tulemme viettämään minuutteja, tunteja, päiviä, viikkoja, kuukausia ja vuosia yrittäen parantaa hänen traumansa.

Jos vain tietäisit, mitä minä tiedän.

Jos vain tietäisit, että nyt vauva alkaa kitistä, kun hänet laskee, eikä silloin, kun hänet nostaa.

Jos vain tietäisit, että vauva laulaa täysillä aamuisin ja nokosten jälkeen, koska hän tietää, että tämä saa jonkun nostamaan hänet sängystä ja vaihtamaan vaipan.

Jos vain tietäisit, että vauvaa tuuditetaan äidin tai isän sylissä, eikä hänen tarvitse tuudittaa itseään.

Jos vain tietäisit, että tämä vauva sai kaikki itkemään sinä päivänä, kun hän pyysi syliin täysin oma-aloitteisesti.

Jos vain tietäisit, mitä minä tiedän.

Vauvan hemmottelu on tärkein työ, mikä minulla tulee koskaan olemaan, ja se on etuoikeus. Aion kantaa häntä vähän pidempään, tai niin kauan kuin hän vain antaa, koska hän oppii, että on turvassa ja rakastettu.

Jos vain tietäisit."

Video: Mihin äitiä tarvitaan? Suomalaislapset kertovat.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.