Todellinen trilleri! Harri Heliövaara eteni taas Wimbledonissa jatkoon

Harri Heliövaara on edennyt brittiparinsa Lloyd Glasspoolin kanssa kolmannelle kierrokselle Wimbledonin tennisturnauksen miesten nelinpelissä. Pari kukisti toisella kierroksella norjalais-yhdysvaltalaisen parin Casper Ruud/William Blumberg viidessä erässä.

Lähes kaksi ja puoli tuntia kestäneen ottelun erät olivat voittajien eduksi 6–1, 3–6, 6–3, 3–6 ja 6–4. Tasaisesti edennyt viides erä ratkesi Heliövaaran ja Glasspoolin murrettua vastustajiensa syötön erän kymmenennessä pelissä.

Heliövaara ja Glasspool hallitsivat tänään avauserää kahdella syötönmurrolla, mutta ottelu tasoittui edetessään. Vastustajista Ruud oli sijoitettu kaksinpelissä kolmanneksi, mutta hän hävisi toisella kierroksella turnauksessa tasokasta peliä esittäneelle Ranskan Ugo Humbertille.

Heliövaara ja Glasspool ylsivät Wimbledonin ruoholla kolmannelle kierrokselle myös viime vuonna. Heidät on sijoitettu turnauksessa 15:nneksi.

Kolmannella kierroksella Heliövaara ja Glasspool kohtaavat turnauksessa toiseksi sijoitetun kroatialaisparin Nikola Mektic/Mate Pavic. Kroatialaiset voittivat ennen Wimbledonia pelatun Eastbournen-turnauksen.