Tunteet kiehuivat Nelostiellä, BMW-kuski KSML:lle: "Näin jo Volvo-kuskin katseesta, että nyt v***ttaa"

0:19

Sanomalehti Keskisuomalainen kertoi maanantaina Jyväskylässä autoilleesta Volvo-kuljettajasta, joka kertoi joutuneensa sporttisella BMW:llä ajaneen kuljettajan rattiraivon kohteeksi. Tänään torstaina lehti uutisoi BMW-kuljettajan näkemyksestä.

Pääkuvan video

Audi-kuski piinasi edellä ajavaa

Volvo-kuljettaja kertoo ajaneensa Nelostietä, kun viereiselle kiihdytyskaistalle ilmestyi BMW:n Z4-urheiluauto, jonka kuljettaja yritti ahdistaa hänet vaihtamaan kaistaa pyrkiessään liittymään valtatielle. Hän kertoo BMW-kuskin lopulta kiihdyttäneen voimakkaasti ja ehtineen hänen edelleen juuri ennen kiihdytyskaistan päättymistä.

Tämä ei Volvo-miehen mukaan BMW-kuskille kuitenkaan riittänyt, sillä kummankin poistuttua samasta liittymästä, alkoi BMW hidastella tarkoituksellisesti. Volvo-kuljettajan mukaan vauhti putosi Saarijärventiellä noin 25 kilometriin tunnissa.

Keskisuomalainen tavoitti BMW-kuljettajan tänään torstaina. Hän muisti tapauksen eikä kiistänyt Volvo-kuljettajan näkemystä tapahtumien kulusta. Syyllisestä hänellä oli kuitenkin varsin toisenlainen käsitys.

– Läksin kiihdyttämään liittymästä normaalisti Palokan suuntaan, ja samaan aikaan ajoi Tourulan suunnasta joku farmari-Volvo. Rupesin tietysti kiihdyttämään, jotta pääsisin motarille, ja Volvo kiihdytti rinnalla samaan aikaan, etten varmasti pääsisi sinne. Se oli niin härskiä kiusantekoa, että kyllä siinä rupesi vähän käämi nousemaan, BMW-kuljettaja kertoi Keskisuomalaiselle.

– Sen verran katsoin Volvo-kuskia silmiin, että näin jo katseesta, että nyt kuskia v***ttaa. Valitettavasti menestys näkyy tällaisessa autossa, jos pikkuisen voi leikkiä laskea, hän jatkoi.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja