Tunnistaisitko? Esko Eerikäinen tunnelmoi lapsuuttaan nostalgisessa otoksessa: "Kesä -84"

Pitääkö miehen olla äijämäinen lihaskimppu? Radiojuontaja Esko Eerikäinen avaa, millaisia ulkonäköpaineita hän on kohdannut elämässään 8:30
Pitääkö miehen olla äijämäinen lihaskimppu? Radiojuontaja Esko Eerikäinen avaa, millaisia ulkonäköpaineita hän on elämässään kokenut.

Esko Eerikäinen fiilistelee lapsuuttaan.

Juontaja Esko Eerikäinen, 46, julkaisi Instagram-tilillään hiljattain tunnelmallisen otoksen lapsuudestaan. Kuvassa Eerikäinen istuu pienen moottoriveneen puikoissa nuorena poikana. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Kesä -84 never forget, Eerikäinen tunnelmoi päivityksessään. 

Eerikäinen on fiilistellyt runsaasti kesää sekä perhettään viime aikoina sosiaalisessa mediassa. Juontaja on muun muassa julkaissut jälleen tuttuun tapaan runsaasti kuvia hänen ja ex-puolisonsa Martina Aitolehden Victoria-tyttärestä. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Voi luoja kuinka rakastankaan häntä ja sitä tapaa, kuinka hän näyttää minulle miten eletään ja nauretaan, Eerikäinen herkisteli tyttärestään puhuen taannoin päivityksessään. 

Taannoin MTV Uutisten haastattelussa Eerikäinen raotti hieman rakkauselämäänsä. Mies paljasti käyneensä treffeillä, mutta avioeron muistot kuitenkin kummittelevat yhä Eerikäisen mielessä. Aitolehti ja Eerikäinen olivat naimisissa vuosina 2007-2011. 

– Olen vähän pelkuri hyppäämään suhteeseen. Pelkään, että minuun sattuu liikaa, jos tulee ero. Olin pitkään rikki Martinan ja minun avioeron jälkeen, Eerikäinen pohtii.

Vaikka radiojuontaja on käynyt alkukesästä muutamilla treffeillä, ihan kaikkiin treffipyyntöihin hän ei ole suostunut.

– Olin todella otettu, että eräs naisseuraaja pyysi minua somessa kahville, mutta hän vaikutti liian fanilta, Eerikäinen muisteli haastattelussa.

Lue myös:

    Uusimmat