Esko Eerikäinen hellyttävissä yhteiskuvissa Victoria-tyttären kanssa – hehkuttaa lastaan koskettavasti: "Elämäni rakkaus, mun koko maailmani"

8:30
Pitääkö miehen olla äijämäinen lihaskimppu? Radiojuontaja Esko Eerikäinen avaa, millaisia ulkonäköpaineita hän on elämänsä aikana kokenut

Esko Eerikäinen ylistää 10-vuotiasta Victoria-tytärtään.

Juontaja Esko Eerikäinen julkaisi Instagram-tilillään kuvaparin, jossa hän poseeraa yhdessä hänen ja ex-puolisonsa Martina Aitolehden yhteisen tyttären, 10-vuotiaan Victorian kanssa. Kuvissa kaksikko poseeraa hyväntuulisina yhdessä nauraen. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Elämäni rakkaus, mun koko maailmani, Eerikäinen kirjoittaa kuviensa yhteydessä. 

Eerikäinen ja Aitolehti olivat naimisissa vuosina 2007-2011. 2. heinäkuuta Eerikäinen kertoi Instagram-tilinsä Story-osiossa saaneensa kuvan julkaisun jälkeen poikkeuksellisen paljon tiedusteluja siihen liittyen, onko hän palaamassa yhteen Aitolehden kanssa. Eerikäisen mukaan häneltä tiedustellaan asiasta usein. 

– Niin paljon kuin mä Martinasta tykkään ja välitän, niin me ei olla siinä pisteessä oltu pitkään, pitkään aikaan, jossa me edes mietittäisiin tämmöisiä asioita. Kaksi eronnutta ihmistä voi olla hyviä ystäviä keskenään ja mielestäni tämä meidän juttu toimii paljon paremmin kuin mitä esimerkiksi koskaan avioliiton aikana toimi, Eerikäinen kertoi julkaisussaan. 

– Me tuemme eri tavalla toisiamme, meistä on tullut ystäviä, me puhumme asioista eri tavalla kuin aikaisemmin, me kasvatamme yhdessä ihmistä yhteiskuntakelpoiseksi. Ja tämä homma on erittäin hyvä. 

Eerikäinen on puhunut useaan otteeseen julkisesti siitä, kuinka tärkeää isyys on hänelle. 

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja