Tunnettujen taideteosten alastomat Venukset karistivat kilonsa – katso kuvat!

Italialainen naistaiteilija pisti tunnettujen taidemaalausten rehevät Venukset läskileirille ja muokkasi tuoreista versioista nykyajan kauneuskäsityksiä vastaavat. Katso kuvavertailu kilonsa karistaneista alastomista kaunottarista!

Italialainen Anna Utopia Giordano antoi taiteellisen ja kantaa ottavan silauksensa tunnettujen taideteosten alastomille Venuksille. Uusissa versioissa alastomat ja rehevät naiset ovat pudottaneet roimasti kiloja kuvankäsittelyn keinoin. Uusien kuvien vartalot vastaavat taiteilijan mukaan nykyajan kauneuskäsityksiä.

Teosten joukossa nähdään muun muassa Sandro Botticellin vuoden 1485 tunnetun teoksen, Venuksen syntymän, naishahmo pyöreän lantion ja rehevät reidet menettäneenä. Botticellin Venuksen lisäksi myös ranskalaisen Alexandre Cabanelin vuoden 1863 Venuksen syntymän nainen kävi läpi painonpudotuksen.

Anna Utopia Giordano laihdutti taideteosten Venukset –katso "ennen ja jälkeen" kuvat täältä!

Monilahjakkuus, näyttelijänä, mallina ja taiteen parissa laajasti toimiva Giordano kertoo sivuillaan ottavansa Venus-sarjan teoksillaan kantaa mainoskuvien ja nyky-yhteiskunnan tarjoamiin virheettömiin ja epärealistisiin naisvartaloihin, jotka ovat usein saavuttamattomissa, mutta joita monet tavoittelevat jopa omaa terveyttään uhaten.


MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja