Rihannalla vääristynyt kehonkuva: Pitää itseään lihavana

Rihanna paljastaa, että hänelle tuottaa välillä päänvaivaa hyväksyä oma vartalonsa. Peilistä ei katso aina takaisin kaunis ja laiha nainen, vaan pöhöttynyt ihmisolento.

Paljastavista esiintymisasuistaan ja varsin tunnettu laulaja Rihanna, 24, paljastaa, ettei hän ole aina sinut kehokuvansa kanssa.

– Tarkoitan, ettei varmaan kukaan ole sataprosenttisesti. Pitäisi vain tulla sinuiksi sen faktan kanssa, että tämä on kehoni ja se on sellainen kuin on – se minun täytyi itse oppia.

Vaikka Rihanna kertoo päättäneensä hyväksyä vartalonsa, pienikokoinen laulaja paljastaa, että peilin edessä seisominen on tuottanut myös raastavia tuskan hetkiä:

– Ajattelen: "Ok, ihan sama, tunnen oloni tänään lihavaksi", mutta mitä oikeasti voit tehdä sille? Oma vartalo tulee vain hyväksyä.

– Et ehkä voi rakastaa kaikkea, mutta sitä vain täytyy oppia olemaan sinut itsensä kanssa, Rihanna jatkaa.

Muun muassa ja huomautella tyttärensä painonnoususta. Vaikka kommentit ovat tarkoitettu vitsiksi, voivat niiden vaikutukset kyteä laulajattaren alitajunnassa ja vaikuttavan naisen kehonkuvaan.

– Aina sitä haluaa jotain mitä toisella on, mutta se ei tarkoita sitä että se mitä sinulla on ei olisi kaunista: ihmiset haluavat sen mitä sinulla on, ja sinä haluat aina sen mitä muilla on, Rihanna maalailee.

Ristiriitaista kyllä, Rihanna on sanonut käyttävänsä hyvin , koska hän saa niistä itseluottamusta.


Lue myös:


MTV3/Helmi

Lähde: Digitalspy.co.uk

Kuvat: GettyImages

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja