Tunnettu tubettaja testasi "maailman kalleimman iPhonen" – kyseessä sadan tonnin erikoisuus

1:33
Videolla näytetään, miten sovelluksia voi kätevästi järjestellä iPhonessa.

YouTube-kanava MKBHD pääsi testaamaan superkallista Caviarin Solarius Zenith Full Gold iPhone 11 Pro -puhelinta.

Suosittu teknologiapainotteinen MKBHD-kanava YouTubessa on esitellyt ökykalliista iPhoneistaan tunnetun Caviarin iPhone 11 Pro -muunnelmaa. Kullalla silatun ja timantein koristellun iPhonen sanotaan olevan maailman kalleimpia.

Caviarin Solarius Zenith Full Gold iPhone 11 Pro on nimensäkin mukaisesti kauttaaltaan päällystetty 24 karaatin kullalla. Lisäksi puhelinta koristaa yhteensä 137 timanttia ja takakuoren erikoinen kello, joka myös toimii. MKBHD:n mukaan ökykallis laite ei tarjoa ”mitään hyödyllistä yhdellekään tavalliselle ihmiselle”.

Hinta lähtee 91 660 eurosta

Myös Caviarin iPhoneilla lienee kuitenkin oma ostajakuntansa, uusia iPhoneja kun julkaistaan tasaisin väliajoin. Kullalla silatun iPhone 11 Pron ostaja saa kaupan päälle samalla tavalla tyylitellyt AirPods-kuulokkeet ja perin anteliaasti myös ilmaisen toimituksen.

Caviarin verkkokaupasta tilattavissa olevan Solarius Zenith Full Gold iPhone 11 Pro:n hinnat alkavat 91 660 eurosta. Kookkaampi iPhone 11 Pro Max puolestaan on kullalla päällystettynä lähtöhinnaltaan mukavat 108 760 euroa.

Hinnat ovat mielettömiä, mutta eivät kuitenkaan Caviarin kalleimpia. Venäläisfirman verkkosivuilta löytyy myös astetta prameampia, lähes 120 000 euron iPhone-muunnelmia.

Kullalla päällystettyä iPhone 11 Pro:ta esitellään alla olevalla videolla.

​​​​​​​

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja