Tulinen härkäwok rapeilla nuudeleilla

4 annosta
Valmistusaika: 35min.

Ainesosat:

  • 2 ruokalusikallista kasvisöljyä
  • 1 hienoksi silputtu sipuli
  • 500g häränfilettä leikattuna suikaleiksi
  • 2 hienonnettua valkosipulinkynttä
  • 2 viipaloitua chiliä (poista siemenet)
  • 1 viipaloitu punainen paprika
  • 1 viipaloitu vihreä paprika
  • 100 ml Kikkoman Sukiyaki kastiketta
  • 2 ruokalusikallista Kikkoman soijakastiketta
  • 200g pavunituja
  • tuoretta korianteria koristeeksi

Nuudeleita varten:

  • 100g munanuudeleita
  • kasvisöljyä paistamiseen

Valmistus:

Kuumenna kasvisöljy isossa wokpannussa kovalla lämmöllä. Lisää sipulit ja paista niitä 2 minuuttia. Tämän jälkeen lisää lihasuikaleet ja ruskista noin kolme minuuttia. Lisää valkosipuli, chili ja paprikat ja anna paistua hetken. Lisää lopuksi Sukiyaki kastike, Kikkoman soijakastike ja pavunidut ja anna wokin kiehua hetken aikaa.

Keitä samaan aikaan nuudelit pussin ohjeiden mukaisesti. Valuta kypsät nuudelit hyvin ja kuivaa ne talouspaperilla. Laita runsaasti kasvisöljyä pannulle ja paista nuudeita kiehuvassa öljyssä noin minuutin ajan tai kunnes nuudelit ovat rapeita ja kullankeltaisia. Tarjoile häränlihawokki rapeiden nuudeleiden kera ja koristele korianterilla.

Lue myös:

    Uusimmat