Tulikuuma Teemu Pukki päästi Huuhkajat piinasta lisäajalla – huima voittoliito jatkuu!

Teemu Pukin haastattelu Viro-ottelun jälkeen 2:53

Suomen jalkapallomaajoukkue voitti Viron 1–0 Kansojen liigan ottelussa Tallinnassa. Ottelun ainoan osuman iski toisen jakson lisäajalla Teemu Pukki.

Molemmille joukkueille avautui todelliset huipputontit jo ensimmäisellä jaksolla. Suomi oli lähellä 32. minuutilla, mutta Joona Toivion vapaapotku rangaistusalueen rajalta pysähtyi tolppaan.

Viron Konstantin Vassiljev puolestaan pyssytti jakson lopussa rangaistusalueen rajalta Lukas Hradeckyn nyrkkeilemään palloon kovan kudin. Hradecky oli jo ulkona ja Vassiljevin laukaus suuntautui kohti maalia, mutta Huuhkajien laitapuolustaja Jukka Raitala pysäytti laukauksen selällään.

Vaikka Suomi hallitsi pallollista peliä, Viron puolustus blokkasi useita laukauksia uhrautuvasti. Huuhkajat tehtaili tilanteita loppuhetkillä vimmatusti, mutta tuloksetta, kunnes Teemu Pukki päästi lisäajalla Huuhkajat piinasta ampumalla ottelun ainokaisen Viro-maalivahti Mihkel Aksalun längistä sisään.

Lisäajan lopussa Viro pääsi luomaan vaaraa aivan Huuhkajien maalin eteen, mutta Hradecky tuli hienosti pallollista Ats Purjetta vastaan ja piti Suomen voitossa kiinni.

C-liigan 3. lohkoa johtavalla Suomella on nyt kolmesta ottelusta kasassa täydet yhdeksän pistettä. Suomi on voittanut joka kerta 1–0, ja joka ottelun ainoan maalin on iskenyt tulikuuma Pukki.

Viro on nollalla pisteellä lohkojumbona.