Huuhkajat lentää Kansojen liigan lohkokärjessä – näin herkullinen tilanne on

Teemu Pukin haastattelu Viro-ottelun jälkeen 2:53

Suomen jalkapallomaajoukkue jatkaa perjantain Viro-voiton jälkeen puhtalla pelillä Kansojen liigan C-liigan 3. lohkon kärjessä. 

Kaikki lohkon joukkueet ovat pelanneet kolme ottelua. Suomella on kasassa yhdeksän pistettä, kun taas Kreikka on lohkokakkosena kuudella pinnalla. Kreikalle perjantaina 0–1 hävinneellä Unkarilla on kolme pistettä, ja Viro on nollakerholaisena.

Suomi kohtaa seuraavaksi maanantaina Kreikan kotonaan. Jos Huuhkajat voittaisi tuon ottelun, se ottaisi tukevan otteen lohkovoitosta.

Kaikilla joukkueilla on maanantain kierroksen jälkeen jäljellä enää kaksi ottelua. Jos Suomi kukistaisi maanantaina Kreikan, Kreikka olisi Suomea kuusi pistettä perässä. Unkarin olisi tässä tapauksessa pakko voittaa Viro, tai se jäisi Suomesta yli kuuden pisteen päähän ja sen mahdollisuudet lohkovoittoon karisisivat lopullisesti.

Suomi päättää lohkovaiheen kahden Kreikka-ottelun jälkeen Unkari-pelillä. 

Kansojen liigassa jokaisessa neljässä liigassa (A, B, C ja D) on neljä lohkoa. Kaikki lohkovoittajat pääsevät pelaamaan EM-kisapaikoista pudotuspeleissä, ja jokaisen liigan (A, B, C ja D) pudotuspelivaiheen voittaja lunastaa paikan EM-kisoihin.

C-liigan 3. lohko:



OttelutTehdyt maalitPäästetyt maalitPisteet
1.Suomi3309
2.Kreikka3326
3.Unkari3233
4.Viro3030

Lue myös:

    Uusimmat