Tuleeko yksi vuoden kohutuimmista puhelinjulkistuksista näyttämään tältä? Motorola Razr -konseptikuvat luovat odotuksia taittuvanäyttöisestä uutuudesta

Ensimmäiset taittuvanäyttöiset puhelimet suuntaavat markkinoille tänä vuonna ja esimerkiksi Samsungilta ja Huaweilta odotetaan Motorolan lisäksi taittuvanäyttöistä puhelinta. Samsungin oma taittuvanäyttöinen puhelin avautuu periaatteessa tabletiksi, mutta Motorolalla on hieman erilaiset suunnitelmat – odotuksissa on uudenlainen simpukkapuhelin.

Motorola Razr oli suosittu simpukkapuhelin, joka tuli markkinoille vuonna 2004. Uudenlainen Motorola Razr on jo paljastunut patenttikuvien myötä, mutta ne paljastavat vain puhelimen muodon ilman tarkempia yksityiskohtia. Konseptikuvia ja -videoita tekevä Waqar Khan on julkaissut YouTubessa patenttikuviin pohjautuvan konseptivideon, joka antaa parempaa osviittaa, miltä Motorolan tuleva simpukkapuhelin voisi näyttää.

Avattuna Razr muistuttaisi melko paljon tavallista älypuhelin pitkällä näytöllään. Alareunassa olisi kuitenkin paksumpi osio, jotta taitettuna puhelin olisi tasapaksu. Päänäytön lisäksi puhelimessa olisi pienempi näyttö, jota voi käyttää, kun puhelin on taitettuna.

The Wall Street Journal raportoi aiemmin uuden Razrin olevan tulossa taittuvalla näytöllä ja Yhdysvalloissa 1 500 dollarin eli reilun 1 300 euron hintalapulla. Puhelimen testaus on parhaillaan käynnissä ja aikataulu voi vielä muuttua, mutta parhaillaan puhelimen julkaisua suunnitellaan jo helmikuulle.

Lue myös:

    Uusimmat