Tuija Pehkosen ja Eero Ettalan yllätysuutinen: Vauva tulossa!

3:02
Eero Ettala ja Tuija Pehkonen eivät usko, että roolien vaihtaminen onnistuisi mutkitta heidän suhteessaan

Tuija Pehkonen paljasti, että laskettu aika on alkusyksystä.

Kesäterassi-ohjelman juontaja Tuija Pehkonen ja lumilautailija Eero Ettala odottavat ensimmäistä lastaan. Asia paljastui, kun Pehkonen julkaisi ilouutisen omalla Instagram-tilillään. Somekuvaan alkoi välittömästi sadella valtavasti tykkäyksiä ja onnitteluita.

–Jos kaikki menee hyvin, meitä on pian kolme! hän kirjoittaa kuvansa yhteydessä.

MTV Uutiset tavoitti Pehkosen, joka vastasi puhelimeen hyväntuulisena.

– Tämä on tosi toivottu. Me olemme molemmat onnellisia ja toivomme, että kaikki menee hyvin. Vauvan laskettu aika on alkusyksystä,  juontaja kertoi.

Pehkonen suorastaan säteilee lisäämässään kuvassa raskauden tuomaa hehkua. Hän kuitenkin myöntää, että raskausaika ei ole aina ollut niin hehkeää.

– Raskauteen kuuluu kaikenlaista. Tässä on tutustuttu erilaisiin asioihin, Pehkonen naureskelee.

Pehkonen nähdään jälleen MTV3-kanavan suositussa Kesäterassi-ohjelmassa, joka alkaa 13. heinäkuuta. Ohjelma tulee arkipäivisin kello 19.30.

– Olen innoissani siitä, tämä on muistaakseni neljäs kesä. Katsotaan, millaisiin mekkoihin pukeudun ja toivottavasti olo on vetreä, Pehkonen pohti naureskellen.

Pehkonen ja Ettala kihlautuivat viime kesänä ja unelmahäitään he viettivät viime vuoden joulukuussa. Pariskunta julkaisikin useita kuvia häistään sosiaalisessa mediassa.

– Eilen oli onnellisin päivä ikinä. Musta tuli maailman ihanimman miehen vaimo, Pehkonen kirjoitti julkaisemaansa hääkuvaan.

Kesäterassi MTV3-kanavalla 13. heinäkuuta alkaen kello 19:30Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja