Tuore aviopari Eero Ettala ja Tuija Pehkonen harvinaisessa yhteishaastattelussa – lumilautailija naljaili vaimolleen: "Ei se oikein lähde Tuijalla"

3:02
Eero Ettala ja Tuija Pehkonen eivät usko, että roolien vaihtaminen onnistuisi mutkitta heidän suhteessaan

Eero Ettala ja Tuija Pehkonen ovat yksi Kultainen Venla -gaalan seuratuimmista pareista. 

Lumilautailija-juontaja Eero Ettala ja juontaja Tuija Pehkonen saapuivat juhlimaan televisioalan suurinta juhlaa Kultainen Venla -gaalaan. Joulukuussa naimisiin mennyt pariskunta kertoo juhlineensa edellisenä iltana Urheilugaalassa – säästellen kuitenkin voimiaan Kultaista Venlaa varten. 

– Tänään ehkä vähän rimpsalle, Pehkonen nauroi tuoreen aviomiehensä rinnalla. 

Pehkonen nähdään pian MTV3-kanavalla alkavasn uudessa Siipan saappaissa -ohjelman juontajana. Ohjelmassa pariskunnat vaihtavat rooleja keskenään. 

Ettala kertoo rehellisesti, ettei hän usko että heidän kohdallaan roolien vaihto onnistuisi, ainakaan jos Pehkosen täytyisi hypätä hänen sijastaan lumilaudalle. Pehkonen myöntää, että hänen aviomiehensä on oikeassa. 

– Hän on nähnyt mun lautailevan pari kertaa ja koittanut opettaa, joten vastaus perustuu pelkkään faktaan. Ei ole mun laji valitettavasti, Pehkonen toteaa. 

– Tuija varmaan toivoisi, että sanon ettei peli ole menetetty, mutta tässä iässä, kun 34-vuotiaana alkaa treenaamaan lumilautailua, niin ei se ole niin helppoa. Ja Tuija kartoittaa riskejä liikaa, siinä pitäisi olla vähän hurjapäisyyttä mukana. Ei se oikein lähde Tuijalla, Ettala summaa. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.