Syysvauvaa odottava Tuija Pehkonen on joutunut kohtaamaan harmia, hämmennystä ja asiattomia kommentteja: "Tänään ei ole hyvä päivä"

9:27
Tuija Pehkonen kertoo kesäkuulumisistaan.

Juontaja Tuija Pehkonen jakoi Instagramissa rehellisen päivityksen.

Esikoistaan lumilautailija Eero Ettalan kanssa odottava juontaja Tuija Pehkonen julkaisi Instagramissa puhuttelevan tekstin. Tuleva äiti kertoo, miten hyvältä raskausaika on tuntunut ja miten ihania asioita se on tuonut hänen elämäänsä.

Pehkonen haluaa myös kertoa seuraajilleen toisen puolen, jota sosiaalisessa mediassa harvemmin halutaan näyttää.

– Tänään ei ole hyvä päivä, Pehkonen aloittaa kirjoituksensa.

– Olen joutunut kohtaamaan ja käsittelemään myös paljon harmia ja hämmennystä, asiattomia kommentteja, epäilyksiä, tasa-arvoisen vanhemmuuden puolustamista, työelämään liittyviä pettymyksiä, pelkoa tulevasta. Välillä synkät pilvet kaiken tämän ihmeellisyyden yllä ovat tuntuneet epäreiluilta, tähän ihanaan kuplaan sopimattomilta, juontaja kuvailee tilannettaan.

Syysvauvaa odottava suosikkijuontaja kertoo, että juuri tänään hän haluaisi vain hautautua sängyn pohjalle ja jäädä makaamaan. Hän haluaa myös muistuttaa seuraajiaan sometodellisuuden toisesta puolesta.

– Viime viikkoina nämä asiat ovat olleet paljon mielen päällä - päivin ja öin, ja juuri tänään tuo taakka tuntuu erityisen raskaalta kantaa.

Tuleva äiti on saanut tekstiinsä paljon tukea ja ymmärrystä kommenttiosiossa.

– Elämään kuuluu kaikki värit ja sävyt, myös ne harmaat. Jokaisella, henkilö kirjoittaa.

– Tuo mitä kirjoitit, kuuluu jokaisen ihan normaalielämään paitsi asiattomat kommentit yms. ei ikinä! Kaikkea mahdollista jaksamista raskauden loppumetreille asti, seuraaja kommentoi.

– Kiitos Tuija tästä ja uskalluksesta jakaa tiukkaa todellisuutta täydellisyyttä hakevien somekuvien sijaan, Instagramissa kiitellään.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja