Mainos

"Tuhatlappusissa en säästele, jos joku antaa ratkaisevan vihjeen" – Arttu Wiskarin ravintolaan murtauduttiin laulajan syntymäpäivänä

5:10

Laulaja Arttu Wiskarin Espoossa sijaitsevaan ravintolaan Wiskarilaan murtauduttiin viime vyönä.

Arttu Wiskarin mukaan varkaat rikkoivat paikkoja, varastivat rahaa ja tavaroita. Varkaat tiesivät, mitä tekivät – kaikista arvokkaimmat tavarat kuten elektroniikka vietiin.

– Huomasimme varkaiden käyneen aamulla, kun ryhdyimme valmistelemaan lounasta. Kutsuimme saman tien poliisit paikalle.

Rikos on poliisin tutkittavana eikä vielä ole varmuutta, mistä varkaat tulivat sisälle. Ravintolassa on kamerat, joiden tallenteet on tarkistamatta.

Poliisilla varkaiden dna ja sormenjäljet

– Varkaat ovat kokeilleet etu- ja takaovea. Tässä vieressä on asuintalo. Lupaan ison palkkion hyvistä vihjeistä, keitä rosvot olivat. Tuhatlappusissa en säästele, jos joku antaa ratkaisevan vihjeen, sanoo Wiskari.

Tuohtunut Wiskari toteaa, että homma ei vetele. Vahinkojen arvo on ainakin yli kymmenen tuhatta. Ravintola jouduttiin pitämään tänään kiinni, kun pohjakassakin oli viety.

– Yritys on toiminut vasta vähän aikaa ja pari viikkoa aiemmin ryöstettiin viereinen R-kioski. Tänään on vielä syntymäpäiväni, harmittelee Wiskari.

Wiskarin mukaan poliisit saivat talteen varkaiden dna:ta ja sormenjälkiä, joten jos varkaat ovat poliisin vanhoja tuttuja heidät voidaan saada kiinni nopeastikin.

– Voi olla, että kyseessä oli amatöörien tempaus, kun jättivät hyvät vihjeet, pohtii Wiskari.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja