Tubettaja Mikael Renwall naureskelee yhdelle ensimmäisistä Googlen hakutuloksistaan: "Treffipyynnöt on vähän vähentyneet"

0:48
Katso videolta: Mikael Renwall naureskelee yhdelle ensimmäisistä Googlen hakutuloksistaan: "Treffipyynnöt on vähän vähentyneet"

Mikael Renwallia ei haittaa, että yksi hänen ensimmäisistä Googlen hakutuloksistaan on juttu, jossa kerrotaan hänen saaneen treffeiltä kaksi seksitautia. 

Tubettaja Mikael Renwall julkaisi toukokuussa 2022 TikTok-tilillään videon, jossa hän kertoi käyneensä pitkästä aikaa Tinder-treffeillä ja saaneensa niistä ikävän muiston: tippurin sekä klamydian. Video keräsi osakseen runsaasti huomiota sosiaalisessa mediassa ja myös mediat tarttuivat siihen. Nyt tieto siitä, että Renwall sai treffeiltä kaksi seksitautia, onkin yksi ensimmäisistä häntä koskevista Googlen hakutuloksista. 

Renwall kertoi MTV Uutisille Good Luck Guys -sarjan pressissä, ettei ajatellut alunperin videon saavan osakseen mitenkään erityistä huomiota. 

– Tämä on mielestäni tosi hauskaa, koska TikTok on tosi rento alusta ja ajattelin, ettei tämä video varmaan räjähdä millään tapaa. 

Toisin kuitenkin kävi. Renwall vitsailee siitä, millaiset vaikutukset asian saamalla julkisuudella on ollut. 

– Sitten yhtäkkiä siitä tehtiinkin muutama artikkeli ja no, treffipyynnöt ovat vähän vähentyneet sen vuoksi, Renwall nauraa. 

Tämä ei kuitenkaan häiritse Renwallia hänen kertomansa mukaan, vaan hän on mieluusti niiden joukossa, jotka puhuvat loppujen lopuksi varsin yleisestä asiasta avoimesti. 

– Mua ei haittaa ollenkaan olla se, joka rikkoo niitä tabuja, mutta ihmiset ehkä myös unohtavat sen, että tuommoiset asiat saa hoidettua, eikä se ole maailmaa mullistava tai kaatava asia. Se on tosi tärkeää muistaa. 

Renwall nähdään yhtenä osallistujana Good Luck Guys -ohjelmassa, jossa hän kilpailee Temptation Island -ohjelmasta tutun Mathilda "Mattu" Westerbergin parina. Renwall kertoo toivovansa, että pääsisi pyörähtelemään vastaisuudessa enemmänkin television puolella. 

– Nautin ehdottomasti tällaisista kokemuksista ja siitä, että miten tämmöisiä ainutlaatuisia juttuja saa tehdä, koska ei tämä ole missään nimessä itsestäänselvyys. Jos vaan pyyntöjä tulaa, niin ehdottomasti olen kiinnostunut. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja