Temptation Island -Mattu kommentoi ex-poikaystävänsä Japen saamia pikapakkeja Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa: "Kyllä ymmärrän myös sitä"

1:05
Katso videolta: Ensitreffit-morsian Emma jätti leikin kesken häiden jälkeen – sulhas-Japelta suorat sanat: "Sinä luovutit"

Mathilda "Mattu" Westerberg kertoo ymmärtävänsä tavallaan sitä, miksi hänen entisen poikaystävänsä Jarkko "Jape" Virtasen Ensitreffit alttarilla 2.0 -puoliso reagoi niin kuin reagoi nähtyään alttarilla hänelle mätsätyn puolison. 

Temptation Island -ohjelmasta tuttu Jape eli Jarkko Virtanen on hämmästyttänyt monia osallistumisellaan Ensitreffit alttarilla 2.0 -ohjelmaan – ja niin hämmästyi ohjelmassa myös silminnähden Virtasen alttarilla ensimmäistä kertaa tavannut puoliso Emma.

Vihkimisen jälkeen Emma kertoi itkuisena kameroille, ettei pystynyt sulattamaan sulhasensa tosi-tv-taustaa, vaikka yrittikin peitellä järkytystään. Lopulta Emma päätyikin antamaan tuoreelle puolisolleen pakit hääseremonian jälkeen. 

Virtasen entinen tyttöystävä Mathilda "Mattu" Westerberg, joka osallistui aikoinaan tämän kanssa Temptation Island ohjelmaan, kertoi MTV Uutisille Good Luck Guys -ohjelman pressitilaisuudessa, ettei hän tavallaan ihmettele entiselle poikaystävälleen mätsätyn Emman reaktiota alttarilla.

– Toivon hänelle kaikkea hyvää, mutta kyllä ymmärrän myös sitä, miksi tämä kumppani ei ehkä ollut niin innostunut. 

Westerberg ei itse ole seurannut Ensitreffit alttarilla 2.0 -ohjelmaa muuten, kuin ystäviensä kautta. Hän ja Virtanen eivät ole tällä hetkellä väleissä. 

– Koen, että se ei ehkä olisi myöskään kunnioittavaa omaa poikaystävää kohtaan, että katsottaisiin yhdessä jotain eksääni telkkarista. 

Westerberg tunnetaan hyvin vahvasti "Temptation Island -Mattuna" eikä hän ole kertomansa mukaan pyrkinyt pyristelemään eroon tästä leimasta. Hän kertoo sen sijaan olevansa tyytyväinen siitä, millaisia mahdollisuuksia tositelevisio on tuonut hänen elämäänsä.  Westerberg on myös pystynyt jättämään päivätyönsä ja työskentelee muun muassa sosiaalisen median vaikuttajana. Hänet nähdään yhtenä osallistujana Good Luck Guys -sarjassakin. 

– En olisi täälläkään ilman sitä ohjelmaa, niin ajattelen vain, että antakaa kaikki, mitä siitä tulee.

Toisaalta myös julkisuuden – ja varsinkin somejulkisuuden – tunnetut varjopuolet ovat tulleet tutuksi myös Westerbergille. Toisaalta hän kokee seuraajakuntansa koostuvan tällä hetkellä melko hyvin niistä ihmisistä, jota oikeasti haluavat seurata juuri hänen elämäänsä ja kuluttaa juuri hänen sisältöjään. 

– Niin se palaute on sitten sen mukaista myös. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja