Tristanin keho on melkein kokonaan tatuointien peitossa: "Kukaan ei voi kuvitella minua ilman niitä"

Tristan on tatuoinut lähes koko kehonsa – vain jalkapohjissa, korvissa, kämmenissä ja genitaalialueella olisi enää tilaa! Miehen mukaan on omituista nähdä kuvia itsestään ilman tatuointeja.

Amerikkalaista Tristania ei enää tunnista vanhoista valokuvista. Tristan Weigelt, 25, kertoo tatuoineensa jo 95 prosenttia kehostaan; hän näyttää täysin erilaiselta kuin vain viisi vuotta sitten, kertoo Daily Star.

Vaativat 260 tuntia

Itsekin tatuoijana työskentelevää Tristania on tatuoitu kokonaiset 260 tuntia. Rahaa ihokuviin on palanut jo noin 47 000 euroa. Tilaa uusille kuville olisi vielä jalkapohjissa, korvissa, kämmenissä ja genitaalialueella.

Kööpenhaminassa asuva mies kerää ymmärrettävästi huomiota uudistuneen ulkonäkönsä vuoksi.

– On vähän outoa katsoa [kuvia] itsestäni ilman tatuointeja. Mutta outoa kyllä, oloni on edelleen sisältä täysin sama, Tristan kuvailee.

"Kukaan ei olisi sanonut, että tatuointini sopivat minulle, jos olisin viisi vuotta sitten kysynyt"

Tristanin mukaan tuskallisinta oli kasvojen ja pään tatuoiminen; kipua hän vertaa metalliharjalla raapimiseen. Salattuja merkityksiä ihokuvilla ei ole; Tristan vain inspiroitui japanilaistyylisistä kuvista.

– Jos joku siellä harkitsee tatuointia: hanki sellainen tatuointi kuin haluat. Hanki sellainen, jota rakastat, ja jossa on sinulle järkeä, Tristan vinkkaa.

Tristan jakoi kuvia itsestään ennen tatuointeja. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Tristan jakoi kuvia itsestään ennen tatuointeja. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Miehen mukaan turhan moni on huolissaan siitä, sopiiko joku tietty tatuointi heille, tai pysyykö kyseinen kuvatyyli muodissa.

– Jos itse pidät siitä, niin hanki se. Kukaan ei olisi sanonut, että tatuointini sopivat minulle, jos olisin viisi vuotta sitten kysynyt. Mutta nyt kukaan ei voi kuvitella minua ilman niitä.

Katso myös: Uskoisitko tätä miestä alakoulun opettajaksi? Sylvain väittää olevansa Ranskan tatuoiduin mies!

Lue myös:

    Uusimmat