Mainos

Traagisessa lentokoneturmassa menehtynyt nainen oli kahden pienen lapsen äiti: "Hän oli perheemme peruskallio"

3:28

Työmatkaltaan palaamassa ollut Jennifer Riordan kuoli, kun lentokoneen suihkumoottori hajosi ja sen pirstaleet rikkoivat matkustajan puoleisen ikkunan.

Yllä oleva video on kuvattu lennolla. Marty Martinez käynnisti FB-liven, kun koneesta kuului valtava pamahdus ja kone alkoi menettää korkeuttaan.

43-vuotias Jennifer Riordan oli kahden pienen lapsen äiti. Hän oli palaamassa New Yorkista kotiin Albuquerqueen New Mexicoon, kun hirvittävä onnettomuus keskeytti hänen matkansa.

Time-lehti kertoo, että Jennifer Riordan lähes imeytyi ulos lentokoneen rikkoutuneesta ikkunasta. Muut matkustajat vetivät hänet takaisin koneen sisään, mutta silti hän menehtyi myöhemmin vammoihinsa.

Riordan työskenteli johtotehtävissä pankkialalla. Hän oli kotikaupungissaan Albuquerquessa New Mexicon osavaltiossa tunnettu vaikuttaja, vapaaehtoinen ja aktiivinen kotiseutunsa asioissa.

Riordanin perheeseen kuului kaksi pientä lasta ja aviomies.

– Hänen vaikutustaan kaikkiin ja kaikkeen, joita hän kosketti, ei koskaan voida mitata. Ennen kaikkea hän oli perheemme peruskallio, kirjoittaa perhe Time-lehden mukaan julkisuuteen lähettämässään lausunnossa.

Albuquerquen pormestari Tim Keller sanoi Facebookissa, että kaupunki menetti hänessä hienotunteisen johtajan, joka oli jo pitkään ollut osa yhteisön rakennetta.

– Tämä on hirveä ja traaginen menetys Jenniferin perheelle ja monille muille koko kaupungissa, Keller sanoi.

Yksi kuoli ja seitsemän loukkaantui tiistaina Southwest Airlinesin turmassa Yhdysvalloissa.

3:28

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.