TPS vahvistaa pelaajansa koronatartunnan – "Arki jatkuu suunnitellusti turvallisessa ympäristössä"

Virusopin professori murtaa koronamyyttejä – näin epätodennäköistä on saada korona lenkkipolulta 5:05
MTV Uutiset Live 21. huhtikuuta: Virusopin professori murtaa koronamyyttejä.

Jääkiekon SM-liigan TPS vahvistaa seuransa A-junioripelaajan saaman koronavirustartunnan. Asiasta uutisoi maanantaina Elmo-lehti

– Asia ilmeni maanantaina, jolloin A-nuorten pelaaja ilmoitti tartunnastaan A-nuorten valmennusjohdolle, TPS:n tiedotteessa todetaan. 

Tartunnan saanut pelaaja ei ole TPS:n mukaan harjoitellut SM-liigaryhmän mukana. TPS:n kaksi liigapelaajaa on kuitenkin lääkärin ohjeistuksen mukaisesti omaehtoisessa karanteenissa toistaiseksi, sillä he ovat altistuneet taudille tartunnan saaneen pelaajan kautta.  

TPS:n lääkäri Niklas Lindblad korostaa tiedotteessa, että maanantaina alkanutta harjoittelua toteutetaan annettuja ohjeita noudattamalla ja lähikontakteja asianmukaisesti välttämällä. Altistuneiden liigapelaajien mukanaolo harjoituksissa ei ole lääkärin mukaan aiheuttanut muille altistumisuhkaa. 

– Arki jatkuu suunnitellusti turvallisessa ympäristössä ohjeita noudattamalla vapaa-ajalla kuin harjoittelussa. Tässä kohtaa tulee esille vastuullisuus siihen, että yleisiä annettuja ohjeita noudatetaan ja joukkueen lääkärin tarkennettuja ohjeita noudatetaan, Lindblad sanoo. 

– Silloin kun sosiaalinen piiri on niin altistumaton kuin mahdollista, on myös tarkkaan ohjeistettu turvanäkökohdat huomioiva harjoittelu turvattu altistumiselta niin kuin se vain on mahdollista, hän jatkaa. 

Lue myös:

    Uusimmat