TPS:n Eemil Viro, 19, lensi ulos tahattomasta tempusta? Tämä tilanne puhutti: "Ei oikea tapa"

SM-liigan finaaliavauksessa tunnekuohuntaa –  C Moren studio perkaa Eemil Viron ulosajon 1:07
Katso video: C Moren studio perkasi Eemil Viron ulosajon.

TPS:n Eemil Viro, 19, ajettiin perjantaina ulos jääkiekon SM-liigan finaaliavauksessa Lukkoa vastaan polvitaklauksesta. Tilanne puhutti C Moren studiossa.

Viro taklasi toisessa erässä polvellaan Lukon Kristian Pospisilia, ja hänet passitettiin ulos 5+20 minuutin rangaistuksella. C Moren asiantuntija Karri Kivi näki taklauksen rangaistuksen arvoisena, mutta piti sitä tahattomana joskin huolimattomana.

Kivi arvioi samalla, että Pospisil olisi voinut nousta jään pinnasta nopeammin ylös.

– Hän olisi aika nopeasti päässyt ylös, mutta selvästi sanoi jo kaverille, että ei tässä mitään, nyt täytyy hetken maata, että saadaan se femma, Kivi sanoi.

Pospisil kävi läpi finaaliavauksen kuumana ja lensi puolestaan aivan ottelun lopussa ulos. C Moren asiantuntija Sami Kapanen piti oikeana liikkeenä slovakialaishyökkääjän härkkimistä ja ihon alle menemistä, mutta kritisoi toteutustapaa Viron tilanteessa.

Katso Viron taklaus ja analyysit pääkuvan videolta.

Lukko kavensi Viron rangaistuksen aikana Robin Pressin maalilla tilanteeksi 1–2, mutta vierasjoukkue TPS voitti ottelun lopulta lukemin 4–1.

Sarja jatkuu tänään, kun joukkueet kohtaavat kello 17 Raumalla.