TPS laittoi Kalle Kaskisen pihalle – Sihvonen: "Hänen yli joko käveltiin tai kanta muuttui"

Jääkiekon Liigan TPS antoi perjantaina potkut päävalmentaja Kalle Kaskiselle. MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen sanoo, että potkujen marssijärjestys oli oikea.

TPS on voittanut edellisestä 12 ottelustaan vain yhden eikä se ole pystynyt ottamaan voittoakaan kotiotteluissaan. Seuran urheilutoimenjohtajana työskennellyt Antero Niittymäki erosi lokakuussa tehtävästään.

– TPS on seurana sekaisin, mutta marssijärjestys on sinänsä oikea. Ensin urheilujohtaja ulos ja sitten päävalmentaja. Seura ajoi ja Kalle Kaskinen ajautui asemaan, jossa ei oikeastaan ollut muita vaihtoehtoja kuin erottaa hänet, Sihvonen toteaa.

Turkulaisseura on Liigassa toiseksi viimeisenä kaksi pistettä Vaasan Sportia edellä. Vaasalaiset ovat kuitenkin pelanneet kaksi ottelua vähemmän. Sihvonen nostaa myös esiin täksi kaudeksi TPS:n hallitukseen liittyneen Erkka Westerlundin.

– Tulee mieleen se, että joko Erkka Westerlundin yli käveltiin tai sitten hän on muuttanut omaa kantaansa, että päävalmentajilla ei pitäisi maksaa tätä hintaa. Neljäs asia on se, että arvionnin mukaan Virtanen (Marko) on ihan hyvä valinta TPS:n loppukauden valmentajaksi, Sihvonen sanoo.

Perjantaina tuoreeksi päävalmentajaksi julkistetun Marko Virtasen avausottelu ei muutoksia turkulaisten käyrään tarjonnut, vaan joukkue kärsi 3-6 tappion JyPin vieraana.

TPS:n kausi jatkuu lauantaina, kun sillä on kotonaan vastassa Ilves.

Alla olevalla videolla Petteri Sihvosen haastattelu.

"TPS on seurana sekaisin,"kommentoi MTV:n asiantuntija Sihvonen 0:46

Lue myös:

    Uusimmat