TPS ja HPK taistelivat lähes 80 minuuttia – turkulaiset heräsivät pudotuspelisarjaan mukaan

TPS heräsi kreivin aikaan, kun se otti 3-2-voiton Hämeenlinnan Pallokerhoa vastaan joukkueiden välisen puolivälieräsarjan kolmannessa ottelussa.

Ottelun ratkaisu syntyi ensimmäisessä jatkoerässä, kun TPS:n Otto Nieminen iski maalinedustalta 3-2-voittomaalin. Ottelun voittomaali syntyi ajassa 79.01.

HPK meni avauserässä nopeasti 1-0-johtoon, kun Janne Tavi pääsi maalin edestä tekemään johto-osuman.

TPS paransi pelaamistaan toisessa erässä ja sai palkinnon siitä, kun Nieminen onnistui tekemään 1-1-tasoitusmaalin ylivoimalla.

Kolmannessa erässä Jonne Virtanen survoi maalin edestä turkulaiset 2-1-johtoon. HPK nousi kuitenkin 2-2-tasatilanteeseen, kun Markus Nenonen onnistui maalinteossa.

HPK johtaa joukkueiden välistä puolivälieräsarjaa otteluvoitoin 2-1. Joukkueet kohtaavat seuraavan kerran keskiviikkona Hämeenlinnassa.