Touko Aalto rikkoi jalkansa juoksulenkillä: "Ihmiset, joita yritin väistää käänsivät päänsä, mutta jatkoivat vain matkaansa"

Vihreiden kansanedustaja Touko Aalto rikkoi jalkansa lenkillä. Aalto kertoo Instagram-päivityksessään epäonnisesta lenkistä ja välinpitämättömistä ohikulkijoista.

Aalto lisäsi tänään Instagramiin kuvan, jossa näkyy tuettu jalka ja kävelykeppi. Yleisön pyynnöstä Aalto avaa keskiviikkoiltana tapahtunutta tapaturmaa päivityksessään.

– Siro 47 jalkani sai koristeet ja on entistäkin viehättävämpi. Selvisin säikähdyksellä. Epäilty luunmurtuma oli niin pieni, että diagnoosi oli vain nivelsiteiden venähdys. Keppi ja puristava tuki ovat mukana jonkin aikaa ja varvasjumpat saa aloittaa pikimmiten, Aalto sanailee päivityksessä.

Ihmiset eivät jääneet auttamaan

Aalto kertoo, kuinka hän oli tähtäämässä Kaivopuistoon juoksemaan, kun hänen edessään kulki joukko ihmisiä. Heitä väistänyt Aalto astui kuitenkin pieneen monttuun. Tämän seurauksena miehen nilkka pyörähti. 

– Ihmiset, joita yritin väistää käänsivät päänsä, mutta jatkoivat vain matkaansa. Viereisen baarin edestä tuli sen sijaan kaksi miestä kysymään tarvitsenko apua. Kiitos heille, Aalto kirjoittaa.

Aallon kaatumisesta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.

Lue myös:

    Uusimmat